2777
2789
عنوان

شما بگین چ رفتاری مناسبه

133 بازدید | 19 پست

پسر من ۴ سالشه بچه ها تازگیا اصلا اصلا حرفمو گوش نمیده پرخاشگر شده و لجباز همش دعوا داره باهمه قبلا اینجور نبود نمیدونم چکار کنم دعوا میکنم بدتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر براش وقت میذاری و باهاش بازی می کنی؟؟

روزی ۲ ساعت یا بیشتر مثلا نیم ساعت بازی می‌کنم میریم ناهار برنامه کودک میبینه دوباره دوساعتی بعد نیم ساعت. شاید هر دوساعت بگذره من نیم ساعت باهاش بازی کنم در طول روز 

الان ک هوا سرده بیشتر تو خونه ایم بیشتر برنامه کودک میبینه با گوشی

اولا که پسرا توی چهار سالگی اوج هورمون تستوتسرون درشون هست , بعد این داستان خاموش میشه تا موقع بلوغ شون به امید خدا!

فکر می کنم پسرتون به شدت نیاز به توجه تون داره , حتما حتما باهاش وقت بگذرون , بدون توجه به گوشی یا هر چیزی , یه تایمی در روز مختص به خودش, با هم کاردستی درست کنین , بازی کنین 

گوشی و تی وی تو کار نباشه

اولا که پسرا توی چهار سالگی اوج هورمون تستوتسرون درشون هست , بعد این داستان خاموش میشه تا موقع بلوغ ...

خیلی حرف میزنه خیلی با اینکه بهش توجه میکنیم ینی اگه منو باباش بخوایم با هم ی دقیقه حرف بزنیم صد بار میپره وسط حرفمون اینم بگم زیاد بهش محبت کردیم

اولا که پسرا توی چهار سالگی اوج هورمون تستوتسرون درشون هست , بعد این داستان خاموش میشه تا موقع بلوغ ...

واقعا تا زمانی ک فقط حواسم بهشه خوبه اگر سر بزنم ب گوشی یا موقع حرف زدن با گوشی حتی میاد منو میزنه 

واقعا تا زمانی ک فقط حواسم بهشه خوبه اگر سر بزنم ب گوشی یا موقع حرف زدن با گوشی حتی میاد منو میزنه&n ...

ببین همون داستان توجه هست و بکن نکنتون توام و موازی و ظریف

به کارهای خوبش توجه کن ! اصلا اصلا کارهای بدش رو نبین ( مگر اینکه واقعا خطری تهدیدش کنه) ممکنه یه مدت اول بسیار دشوار باشه دیگه 

چون عادت داشته یه کاری بکنه و شما بهش امر و نهی کنی, 

ببین همون داستان توجه هست و بکن نکنتون توام و موازی و ظریف به کارهای خوبش توجه کن ! اصلا اصلا کا ...

مرسی ازت بخدا خیلی تلاش می‌کنم ولی وقتی تو شرایط قرار میگیرم از کوره در میرم میبینی یدفه گوشی پرت میده رو سرامیک با اینکه قبلش بارها گفتم میشکنه ولی انگار میخواد حرص بده منو