2777
2789
شایدم بخاطرسنش کمه جوگیرشده ولی حتمامشاوربرین ویچیزدیگع کوتاه نیاجلوش من اخریاجوابشومیدادم بهترشده ب ...

واقعا عزیزم یعتی گوش کنم بدتر میکنه؟والا داره میره تو ۲۰ سال دیگه از سن بلوغ گذشته خودش میگه بدتر میشم و اینجوری ولی حتما باید برم پیش مشاور 

الان اونشب برای تماس تصویری روبیکا نصب کردم اونم نصب کرد دید تماسش بدردبخور نیست بهم گفت باید پاک کنی انقد گیر داد تا پاک کردم بعد خودش نگه داشته 

حتی من دو تا شماره دارم ک مامان بابام برام خریدن فقط با یکی از شماره هام حق دارم چیزی نصب کنم اونم اگر اجازه بده

واقعا عزیزم یعتی گوش کنم بدتر میکنه؟والا داره میره تو ۲۰ سال دیگه از سن بلوغ گذشته خودش میگه بدتر می ...

آره بدترمیکنه این اجازه بهش میدی ک واسه همه چیزت نظربده وفک کنه کارش درسته این عشق نیس عشق اونی ک توروهمینجورکع هستی بخادت نکه تغییرت بده چیزی ک اون میخادشی وقتی جلوش وایسی ترس ازدست دادنع بخودش میادچون اون مرده حق داره ک همه چیزنصب کنه توزنی نه آره خیلی بی انصافه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همه بهم میگن خیلی وضع نامزدت داغونه خیلی بهت گیر میده

آره راست میگن من خودم باهمچی آدمی زندگی کردم زندگیت جهنم واسه همین کسی ک بدونم اینطوره تجربه ی ک داشتم میگم بش اشتباه منونکنه آدم تایه حدی ظرفیت داره 

آره راست میگن من خودم باهمچی آدمی زندگی کردم زندگیت جهنم واسه همین کسی ک بدونم اینطوره تجربه ی ک داش ...

عزیزم آقاتون ب ارایش و حجابتونم گیر میده؟مثلا حتما باید چادری باشید؟

عزیزم آقاتون ب ارایش و حجابتونم گیر میده؟مثلا حتما باید چادری باشید؟

آرایش آره نمی‌ذاره بکنم درحدخیلی کم ک اونم بزورچادرنه ولی موهام نبایددیدشه مانتوم بایدبلندباشه ولی جلوداداشم نبایدبلیزشلواری باشم 

آرایش آره نمی‌ذاره بکنم درحدخیلی کم ک اونم بزورچادرنه ولی موهام نبایددیدشه مانتوم بایدبلندباشه ولی ج ...

وایی عزیزم ولی نامزد من همون یکم آرایش و ببینه ازم تو بیرون نمیدونم چی میشه چون انجام ندادم جلوش ولی یبار جلوش چادرو در اوردم مانتوم گشاد بود تا دم زانوهام حجابم کامل بود رفتم بیرون یهو دیدم جوری داد میزد بیا چادرتو بپوش منم محل ندادم فحشای بدی بهم داد دیدم فایده نداره الان همه می‌فهمن داشت مشت میزد ب در ماشین رفتم جلوش چادرو محکم پرت تو دستم ک بپوشم 

وایی عزیزم ولی نامزد من همون یکم آرایش و ببینه ازم تو بیرون نمیدونم چی میشه چون انجام ندادم جلوش ولی ...

وای خیلی بده اینجورایشالاکه درست بشه انتخاب درستیم بتونی بکنی چون پای یه عمرزندگیه 

وای خیلی بده اینجورایشالاکه درست بشه انتخاب درستیم بتونی بکنی چون پای یه عمرزندگیه 

اره عزیزم بخدا انشالله همسر شماهم درست بشه معمولا اینجور آدمایی ک پدرشون اینطور نبوده ولی خودشون نسبت ب خانومشون اینجورین ترس از دست دادن دارن

ولی فوق العاده احساساتیه همش میگه باهم بریم این رستوران باهم پلی استیشن بازی کنیم چیپس و پفک بخریم فیلم ببینیم اینجوریه

اره عزیزم بخدا انشالله همسر شماهم درست بشه معمولا اینجور آدمایی ک پدرشون اینطور نبوده ولی خودشون نسب ...

اینم خیلی احساساتیه وقتی تنهایم دوس داره فقط خودموخودش باشیم ولی اگ من برم بیرون یاجایی بریم پسری باشه اینطورمیکنه درکناراینش خصلتای خوب دیگ داره ولی خووهمین رفتارش خیلی رومخه نمیتونم هضم کنم

اینم خیلی احساساتیه وقتی تنهایم دوس داره فقط خودموخودش باشیم ولی اگ من برم بیرون یاجایی بریم پسری با ...

واییی دقیقا عزیزم مثل همن حرکاتشون دوست دارن فقط برای خودشون باشیم 

مرسییییی عزیزم انشالله ولی بعید میدونم نامزد من خوب بشه چون اخلاقشو میشناسم نسبت ب من چجوریه 

دیگه خودت بایدجوانبودرنظربگیری  ببینی میتونی کناربیای یانه کاریه روزدوروزنیس ایندت همه چیزدست خودته ک چهجوربسازیش ایشالاکع تصمیم درستی بگیری