2777
2789
تو همین آزاد بودن ها , احتمالا درون تو تو کودکیت احساس دوست داشتنی نبودن کردی , به خاطر همین جذب آدم ...

واقعا حرف حق و زديد خیلی درست بود👌😭

یعنی ب از عقد درست بشو نیست؟چون بعضی‌ها میگن شوهرای مام اینجور بودن خوب شدن

میشه لطفا بگید  من چکار کنم چون خیلی معضل بزرگی هست برام که استرس دارم و نمیتونم تو جمع صحبت کن ...

2 تا راهکار میگم , اولیش اینه که توی دل ترست بری!

قطعا و حتما ممکنه که دفعات اول اشتباه کنی , اما بارها و بارها به خودت بگو من انسانم و انسان جایز الخطاس!

بشین کاغذ و قلم بگیر دستت , به کودک درونت که تصمیم گرفته حرف نزنه به هزار و یک دلیل, باهاش گفتگو کن , و بهش اطمینان بده که اشکالی نداره که اشتباه کنه , چون تا اشتباه نکنه صحبت کردن رو نمی آموزه×

مطالعه کن , کتاب بخون تا حرف خوب برای زدن داشته باشی ...

راهکار دوم : دنبال سخنران هایی بگرد که در کودکی مشکل جدی در صحبت کردن داشتن و امروز جلو صدها نفر صحبت می کنن , یکیش آقای مجتبی شکوری ( به عنوان اولین نفر پیشنهاد می کنم , لحظه ی دارچینش رو سرچ کن و ببین) با این راهکار اون مقاومت ذهنت کم کم کنار میره

این دو تا راهکار توام قطعا کمکت می کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حرف حق و زديد خیلی درست بود👌😭 یعنی ب از عقد درست بشو نیست؟چون بعضی‌ها میگن شوهرای مام اینجو ...

بعد عقد چه اتفاق ویژه ای خواهد افتاد مگر؟؟

احتمالا بعدش هم نوبت بچه اس

اصلا الان نگفتم فوری جدا شو ... 

خط قرمزهات رو واضح مشخص کن , برای خودت ارزش قائل شو به عنوان یک انسان مستقل 

من  چون زیاد اهل توجمع رفتن نیستن واسه دخترم هم مشکل  ایجاد کردم و دختر 5 ساله ام هم  ...

متاسفانه ناخودآگاه والدین مستقیم منعکس میشه روی فرزندان! شما خودت ارتباط گرفتن رو شروع کن بقیه اش خود به خود حل میشه

سلام راه حل واقعی درمان زودجوشی و عصابانیت 

1- اینکه روی انرژی های درونیت کار کنی ؛ تا اقتدارت بره بالا 

2- ریشه اش چیه؟؟ آیا حرفت رو نمی تونی به موقع بزنی ؟؟ آیا میخوای دیده بشی؟؟

این سوالا رو از خودت چندین بار بپرس, پاسخ های اول یه کم سطحی هستن ! دوس داشتنین بهم بگین تا بیشتر ریشه یابی کنیم

چرا همسرم کارهایی که مادرم براش انجام داده رو نمیبینه و همیشه میگه برام هیچ کاری نکرد و هر وقت بهش ی ...

شما خودتون چقدر واقعا خودتون رو میبینین؟؟ درونت احساس ارزشمندی داری؟؟

خود خود حقیقیت باش روی تمام اولویت هات بمون! آقای خواستگار هم باید خود واقعی ش باشن ترس اینکه این ...

نه بحثم اینا نیست.در کل نمیدونم چطوری بیان کنم.

نمیتونم راحت حرفم رو بزنم.

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
 یه کوچولو می گی در چه زمینه ای بوده؟؟

شخصی قبلا باهاش بودم بعد اتمام رابطه خانوادم رو متوجه کرد

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده  
نه بحثم اینا نیست.در کل نمیدونم چطوری بیان کنم. نمیتونم راحت حرفم رو بزنم.

بحث یک عمر زندگیه با سکوت هیچی مشخص نمیشه اصلا  , به نظرم تست های پیش از ازدواج رو هم توی یک مرکز معتبر انجام بدید و تایید بگیرید