2777
2789
من فقط کافیه برم شهرستانمون چون نامزدم راهش دوره مثلا تصویری زنگ میزتیم چون خونه پدر بزرگم مثلا پسرد ...

خواهرنداره مادرشم تاحالاندیدم چیزی بگه اگه منم باپسری بخام حرف بزنم حتی ب برادرخودم حسودی میکنه اینجورادمابخدامریضن یچیزازغیرت فهمیدن غیرت اینه ک نذاره اشکت دراد پشتت باشه حامیت باشه نکه اینااسم بددلی گذاشتن غیرتیم ماوقتی میگه باحجاب باش خب نوع پوششت دوس داره اینجورباشع ولی وقتی بی اعتمادی می‌کنه هی گیرمیده وقتی حرف خودتوباورندارع واسه این آدم بایدقسم بخوری ک ن اونطوری ک توذهن اون هس نیس چه فایده من اینقدقسم میخوردم ک دیوونه شده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرنداره مادرشم تاحالاندیدم چیزی بگه اگه منم باپسری بخام حرف بزنم حتی ب برادرخودم حسودی میکنه اینج ...

اره بخدا باید قسم بخورم بیرون نرم دیشب بهش گفتم من یروز زندگیم بشه خودم تنها میرم ترکیه بهم گفت چشم تو تا سر کوچه حق نداری بری بعد میخای بری ترکیه من خودم ۲۰ سالمه اون ۲۱

تنها بیرون رفتنی ک حق دارم تنها برم و بیام کلاس زبانمه وگرنه با دوستام بخوام برم بیرون هیچیه همون کلاس زبان ک میخوام برم حق گوشی لمسی ببرم با خودم ندارم گوشی باید ساده باشه مگر اینکه مامان بابام  همراهم باشن 

بخدا یبار گوشی بردن داد میزد ک من نمیخام ببری تو قسم خوردی من چقد بدبختم و اینا گفتم من برای تو بردم ک زنگ بزنی بهم بهم فحش داد 

نامزد منم نسبت بمن به همه حصودی میکنه 

ما از قبل دوست بودیم باهم برای همین تو حالت نشونیم ک یکم سنمون بالاتر بره 

الان ما شهرستانمون باهم یکیه ب امام حسین زمانی ک اینم بیاد شهرستان من جرعت نمیکنم با دختردایام برم بیرون به همه چیم گیر میده من فکر میکردم بهتر میشه ولی الان فهمیدم چقدر بددله ب حرف مامانم رسیدم هر وقتم بهش میگم یکم حساسیتتو کم کن میگه من تغییر نمیکنم خودش قسم خورد الان ک زن قانونی نیستی اینم زن قانونی بشی بدتر میشه بهتر نمیشم من ذوق میکردم اما الان گریه میکنم خودشم داره میگه بدتر میشم

قبل ازدواج ماهم میگم نامزدبودیم واسه شناخت بیشتراون موقع اصلابمن گیرنمیداد بعدازدواج شروع شدنامزدشما ...

من ار همون دوران دوستی کم کم گیر دادناش شروع شد مثلا اول مانتو جلو باز نپوش یهو رسید ب عکس و اینا بعد کرونا اومد من رفتم باشگاه جلو دوستم زنگ زد انقد دعوام کرد ک دوستم گفت بابا بدبخت زود میاد خونه بخدا اونوقتا با آرایشم کاری نداشت یا موهام بیرون باشه یا مانتویی باشم ولی از بعد نشون بدبختم کرد فکرشو کن عزیزم پسرداییم با خواهرش کنار من بودن این منو دید انقد دستام و فشار داد ک تو اونجا چیکار میکردی تو گروه خانوادگی فامیلی نمیزاره باشم در صورتیکه مامان بابامم باشن بازم نمیزاره در صورتی ک خودشون دارن فقط  این گیراش رو منه فالورامو قشنگ حفظ کرده بهش میگم برو واسه خانوادتم چک کن میگه ب من چ مگه بیکارم میگم برای من و چرا چک میکنی گفت تو زنمی یهو داد  زد ببخشید زر نزن فقط بلدی... بخوری و اینا من جرعت حرف زدن ندارم

قبل ازدواج ماهم میگم نامزدبودیم واسه شناخت بیشتراون موقع اصلابمن گیرنمیداد بعدازدواج شروع شدنامزدشما ...

ما فقط برای دیدن هم میتونیم تو شهرستانمون همو ببینیم شبا مثلا میاد تو ماشینمون ماشین بابام شیشه دودیه ک اصلا دید نداره کنار خودشم بخدا ی تار موم بیاد بیرون میگه موهاتو بده تو حتی چادر از دوشم يکم پایین‌تر بیاد میگه درست کن بخدا جلو رفیقاش اصلا میگه زنگ نزن ک جواب نمیدم یا جلو جنس مذکر حتی پسرعمش میگه پيام بده 

الان ک سربازیه بعضی وقتا ک زنگ میزنه  یکی از جلوش رد بشه بهم میگه یواش حرف بزن در این حدددددد دوستام میگن چجوری طاقت داری 

یبار عکسمو رو تصویر زمینه واتساب گذاشتم ن پروفایل دید تا تونست فحشم داد ک برو وردار ک خودش میخواست گوشیو بگیره ورداره 

بخدا میترسم

بعدا ازاین مردا میشه که درو روت قفل میکنه و میگه هرجا خواستی بری بامن یامانانم فقط باید بری حتی باخانوادتم امکان داره نذاره رفت و امد کنی یکی از دوستای من دقیقا شوهرش مث نامزد شما بود کلی مشاور و روانشناسیم رفتن ولی هیچ تاثیری نداشت

ما فقط برای دیدن هم میتونیم تو شهرستانمون همو ببینیم شبا مثلا میاد تو ماشینمون ماشین بابام شیشه دودی ...

وای عزیزم اینم بخدامث شوهرمنه فقط فرارکن الان تموم بشه بهترتادوروزدیگع بایه بچه من دیدم طرف چادریه شوهرش روحجابش حساسه ولی ب بقیه کاری نداره اعتمادداره ب خانمش  باهرکس حرفی بزنه چیزی نمیگه ولی اینکه نمی‌ذاره باکسی حرف بزنی ایناواکنش نشون میده این ادمامریضن دست خودشون نیس منوفکرش بکن باداداشم بخام زیادصمیمیشم یامیگع شوخی فیزیکی نداشته باشی من بخام آهنگ گوش بدم به متن آهنگ دقت می‌کنه بدباشه وای بحالم مثلافک می‌کنه به یادکسی گوش میدم اگه فیلم ببینیم من بگم این فیلم خوبه فک میکنه منظوری دارم بعدم توی حرفاتون گفتین فحش میده اینم دقیقابددهنه خیلی بده چنان بافحشاش تهمتاش اخلاق بدش اعتمادبنفسوازم گرفته بااین آدم نمیشه جایی رف چون بری اینقدگیرمیده دعوادرس می‌کنه ک زهرمارت می‌کنه من اوایل بازم تحمل میکردم الان دیگه نمیتونم صبرم تموم شده هرجایی نمیمومداگرم میومددیگه...به بقیه نگاه میکردم می‌دیدم چقدباهم میگن میحندن من افسوس میخوردم بدترین چیزتوزندگی همین بددلیه آدم بابی پولی کنارمیادسخته ولی می‌دونی همون نون خشکم ک میخای بخوری بادل خوش 

بعدا ازاین مردا میشه که درو روت قفل میکنه و میگه هرجا خواستی بری بامن یامانانم فقط باید بری حتی باخا ...

وایی آخه چرا اتفاقا با مامانم خداروشکر خیلی جوره شوخی میکنن خداکنه اونجوری نشه آخه مگه چیکارش کردم ک انقد حساسیت نشون میده والا پدرش اینجوری نبوده

[QUOTE=269432953]اره بخدا باید قسم بخورم بیرون نرم دیشب بهش گفتم من یروز زندگیم بشه خودم تنها میرم ترکیه بهم گفت چشم ...[/QUمن میگم اگه بددل نباشه مثلاحساسه یچیزی ازغیرت فهمیده گیرم بده مثلامیری فلان جاحجابت درس باشه بگی باشه حرف توواسش سندع یامثلاحرف منطقی بزنه بافلان دوستت ک مثلاخوب نیس میگه باشه ولی این همروداره باهم قاطی می‌کنه  شکاکه ک بایذصدبارقسم بخوری تاحرفتواونم شایدباورکنه یانه مث شوهرم من بیزارم بخدا تواشتباه منونکن حتماباهم مشاوره برین 

وای عزیزم اینم بخدامث شوهرمنه فقط فرارکن الان تموم بشه بهترتادوروزدیگع بایه بچه من دیدم طرف چادریه ش ...

الهی عزیزم وایی چی میتونم بگم فقط میتونم از خدا بخوام کمک کنه شمارو و منو آخه خیلی خیلی دوستم داره و دوستش دارم به من میگه اینا گیر نیس عاشقمیه بهش میگم آره خیر سرت 

مثلا اونشب عروسی پسر همسایمون بود تو پارکینگ خونمون گفت عروسی کیه گفتم پسر همسایمون میلاد جوری دعوا راه انداخت مگه میلاد داداشته اینجوری اسمشو میگی منم قاطی کردم بعد سگ شد ک زر نزن و دهنتو ببند و اینا گریم گرفت 

بعد مامان بابام پایین بودن گفتم بهش منم میخوام برم گفت ن نمیزارم بری از کجا معلوم مامان بابات نرفتن با ماشین بیرون گفتم ن میدونم منتظر منن گفت ن نمیخواد بری شاید تو شلوغی پیداشون نکردی گفتم بابا بخدا منتظر من وایسادن بزار برم دیگه قسم خوردم گذاشت بیام ولی با دوستام اصلا نباید بی وم برم الان ۳ ساله نشونیم تو این ۳ سال شاید ۵ ۶ بار بیشتر نرفتم تنهایی با دوستام بیرون گیر میده 

[QUOTE=269432953]اره بخدا باید قسم بخورم بیرون نرم دیشب بهش گفتم من یروز زندگیم بشه خودم تنها میرم ت ...

اره عزیزم حتما باید برم مشاوره بخدا 

حتی نمیزاره لاک بزنم گیر میده تو بیرون قاطی میکنه بخدا دلم میخواد گریه کنم بعضی وقتا

الهی عزیزم وایی چی میتونم بگم فقط میتونم از خدا بخوام کمک کنه شمارو و منو آخه خیلی خیلی دوستم داره و ...

ایشالا ولی خداکنه پشیمون نشی بری زیریه سقف بحرف من میرسی من خیلیارودیده بودم بابددلی نمیتونستن کناربیان من خودم قبلامیگفتم اتفاقاغیرتی خوبه نشونه دوس داشتنه ولی الان میگم مریضی خودش ک مریضه منم میخادمث خودش کنه ولی حتمامشاوره برو شایدمال شما پارانویید نباشه وگرنه شوهرمن سنش بچه نیس شغلش تحصیلاتش همه چیش عالی ولی...

ایشالا ولی خداکنه پشیمون نشی بری زیریه سقف بحرف من میرسی من خیلیارودیده بودم بابددلی نمیتونستن کنارب ...

والا نمیدونم عزیزم بخدا منم احتمال میدم پارانوئید نباشه جون تهمت نمیزنه و اینا فقط گیرای الکی

والا نمیدونم عزیزم بخدا منم احتمال میدم پارانوئید نباشه جون تهمت نمیزنه و اینا فقط گیرای الکی

شایدم بخاطرسنش کمه جوگیرشده ولی حتمامشاوربرین ویچیزدیگع کوتاه نیاجلوش من اخریاجوابشومیدادم بهترشده بودتوام همین اول بترسونش بگواگه بخای اینطورکنی دیگ منونمیبینی چندروزحوابشونده اون میبینع توام گوش می‌کنی هی بدترمیکنه