2777
2789

من تازه از نامزدم جدا شدم 

اما خیلی اذیتم هرکار میکنم بهش فک نکنم نمیشه با اینک خیلی اذیتم کرد 

حس میکنم دارم سکته میکنم خودمو با موسیقی سرگرم میکنم اما تا کنار میذارم باز فکرای ازار دهنده شروع میشه چیکار کنم زودتر این حس تموم بشه 

و فراموشم بشه

لطفا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودکشی چیه اخه اصلا به همچین چیزی فکر نکن گلم برو رها باش ورزش کن کتاب بخون پارک برو یعنی چی ا ...

حس میکنم بهترین موقعیتای زندگیمو از دست دادم و دیگه از این به بعد همه چی برام بده و اون موقعیتای خوب اتفاق نمیفته 😭

مخصوصا با این روحیه ی داغونم .. کلی کتاب خریدم بخونم اما نمیتونم اصلا تمرکز کنم

«جراحتم قبل از من بود. به دنیا آمدم تا تن‌دارش کنم.»

من تو جمع نمیتونم صحبت کنم و میترسم از قضاوت و مسخره کردن و  اعتماد به نفسم پایبنه... چکار کنم برای اولین قدم... خیلی مطالب   مرتبط با مشکلم میخونم اما اولین قدم و لنگ میزنم همیشه.. نمیدونم از کجا دقیقا باید شروع کنم

حس میکنم بهترین موقعیتای زندگیمو از دست دادم و دیگه از این به بعد همه چی برام بده و اون موقعیتای خوب ...

عزیز دلم 23 سالگی اول جوانیست و هزار راه که باید بری و هزاران هزار اشتباه که باید بکنی! ما آمدیم روی زمین که اشتباه کنیم, به شرطی که ازشون درس بگیریم البته 

حس میکنم بهترین موقعیتای زندگیمو از دست دادم و دیگه از این به بعد همه چی برام بده و اون موقعیتای خوب ...

قشنگ من بهت قول میدم اگه شروع کنی و مستقل بشی انرژی مثبت جذب میکنی❤❤ خودت باید خودتو دوست داشته باشی عشقم برو خرید برای خودت لباس بخر برو سینما حالتو خوب کن بهت قول میدم که پشیمون نمیشی

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
من تازه از نامزدم جدا شدم  اما خیلی اذیتم هرکار میکنم بهش فک نکنم نمیشه با اینک خیلی اذیتم کرد ...

اصلا پروسه ی جدایی و این درد رو نخواه که با یه راهکار بگو تموم شه , برم بیرون سرم گرم شه و این داستانا بپوشونی , الان وقتیه که باید درد رو بکشی !

اما آگاهانه در پی دلیل این رنج باشی , بعدش به امید خدا حال بهتر و تجارب شادتری رو خواهی داشت دوست گلم

من تو جمع نمیتونم صحبت کنم و میترسم از قضاوت و مسخره کردن و  اعتماد به نفسم پایبنه... چکار کنم ...

اول  بپذیر که این ضعف رو داری ! 

بعد ریشه اش رو پیدا کن چون تا زمانی که ریشه اش رو پیدا نکنی , هر مداوایی سطحی می مونه !

روابط اجتماعیم ضعیفه و معمولا حرفی برای گفتن ندارم  چیکار کنم خیلی مشکل بزرگی شده برام؟

تو کودکی وقتی تو جمع صحبت می کردی چه واکنشی می گرفتی از پدر مادر خواهر برادر یا اطرافیانت؟؟

آیا اطرافیانت , پدر مادرت هم با تو یا با هم دیگه این مدلی هم دیگه رو دوست داشتن؟؟

ن والا پدر مادرم کاملا منو آزاد گذاشتن 

بابام اصلا منو محدود نمیکنه از جایی مامانمم همینطور ولی نامزدم دیشب روبیکا نصب کردیم برای تصویری چون تصویرش خوب نبود خودش پاک کرده ب منم زور میکنه پاک کن پاک کن میگم نمیخام میگه منو تو یکی هستیم پاک کن منم گوش نمیدم

تو کودکی وقتی تو جمع صحبت می کردی چه واکنشی می گرفتی از پدر مادر خواهر برادر یا اطرافیانت؟؟

مامانم میگف چقد حرف میزنی😂

بعد الان خیلی ساکتم

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️