2777
2789
از نظر شما رفتار کسی که دوستت داره چجوریه و اگه با طرف چت کنی و ازش دورباشی یعنی چه نشونه هایی داره

دوست داشتنی حقیقی به نظر من یعنی بتونی در کنار پارتنرت خود حقیقی ات رو زندگی کنی و او هنوز با همه ی ضعف و قوت هات دوستت بداره!

البته پیش از دوست داشتن حقیقی دیگری باید دوست داشتن حقیقی خودمون رو بیاموزیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بابام راضین ولی خب بهشون نمیگم اینجوریه  ن عزیزم ۲۰ سالمه نامزدم ۲۱ اسم شاغلی بیارم ش ...

آیا اطرافیانت , پدر مادرت هم با تو یا با هم دیگه این مدلی هم دیگه رو دوست داشتن؟؟

دوست داشتنی حقیقی به نظر من یعنی بتونی در کنار پارتنرت خود حقیقی ات رو زندگی کنی و او هنوز با همه ی ...

مرسی عزیزدلم راستش من یه همکار دارم حس میکنم به من علاقه داره

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
خوب؟؟

بعد من رشت زندگی  ایشون تهران از طریق چت در ارتباطیم از این نظر میگم همکار که ایشون دندانپزشکن منم دانشجوی دندانپزشکی ام تا چند مدته رفتارشون یه جوری شده یه پیامایی میدن که انگار علاقه دارن😂😂

من له شدم متلاشی شدم. توی رابطه ۲ ساله کاملا مسموم بودم بهترین موقعیت های ازدواج و کاری رو از دست دادم ، آبروم ، خونوادم و... همهههه چیمو از دست دادم زندگیم توی ۲۳ سالگی سوخت قشنگ .منکه تا ۱۲ ظهر میخوابیدم الان ۵ صبح با قلب درد و استرس بیدار میشم دیگه امیدی به زندگی ندارم من کلی آرزو داشتم فقط به فکر خودکشیم😭

«جراحتم قبل از من بود. به دنیا آمدم تا تن‌دارش کنم.»
من له شدم متلاشی شدم. توی رابطه ۲ ساله کاملا مسموم بودم بهترین موقعیت های ازدواج و کاری رو از دست دا ...

عزیزم خودکشی چیه اخه اصلا به همچین چیزی فکر نکن گلم برو رها باش ورزش کن کتاب بخون پارک برو یعنی چی اخه خودکشی فدای سرت همه ماها یه اشتباهاتی انجام دادیم

بعد من رشت زندگی  ایشون تهران از طریق چت در ارتباطیم از این نظر میگم همکار که ایشون دندانپزشکن ...

خیلی خوبه که خانم دکتر , اما تمرکز رو همچنان بذار روی خودت , ببینیم بهای این علاقه رو چطوری می خوان بپردازن این جناب دکتر مون

من له شدم متلاشی شدم. توی رابطه ۲ ساله کاملا مسموم بودم بهترین موقعیت های ازدواج و کاری رو از دست دا ...

برای خودکشی کلی وقت داری عزیزم , تو پی وی بهم پیام بده لطفا

عقد نیسیم  دوست داشتن یعنی پشت طرف باشی اونم هستا خیلی بیشتر از خودم انقد ب طرف مقابل گیر ن ...

جنون نیست مطمئن باش این آدم شکاکه . من بودم دقیقا با فردی با همین مشخصات .بیخودی به خودت امیدواری نده که وای از عشق زیاد و جنونه که اینجوری روم حساسه (هرچند جنون هم چیز خوبی نیست) 

آخر این رابطه جز پشیمونی و افسردگی و حال بدی برات نمیمونه.

الان اونی که مثل نامزد تو بود با من با یکی دیگه داره میگه و میخنده و عشق و حال و جنونشو برده واسه اون دقیقا وسط عشق و عاشقیمون یهو عاشق و مجنون یکی دیگه شد .

باهاش عقد کنی بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی. تمام

«جراحتم قبل از من بود. به دنیا آمدم تا تن‌دارش کنم.»
خیلی خوبه که خانم دکتر , اما تمرکز رو همچنان بذار روی خودت , ببینیم بهای این علاقه رو چطوری می خوان ...

قربونت عزیزدلم بله حتما درست میگی الانم تند تند داره پیام میده(:😂 که صبح بخیر چخبر خوبی فلان بیسار😂😂