2777
2789

🥲🥲🥲🥲🫥🫥🫥🫥

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مادرشوهرم خیلی ادم پرحرفیه. و خیلی هم دروغای ریز و درشت میگه. و صد البته پررو هم هست و عروس رو نوکر خودش میدونه

بماند...

همیشه احترامشو داشتم و دارم و سعی میکردم هروقت تونستم کمکش کنم در حد توانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دور از خانواده‌ها زندگی میکنیم. هرسال مادرشوهرم میاد پیش ما و سه چاارهفته‌ای خونمون میمونه

چندسال پیش هم اومد خونمون و طبق معمول یکماه موند. اون مدت من اقدام بارداری بودم و داروهای خاصی میخوردم که به خیلی لوارض بدی تو روحیاتم داشت. از قبل اقدامم هم به شوهرم گفته بودم تو این مدت دوست ندارم با کسی رفت و امد کنم. درضمن دوست ندلشتم کسی بفهمه دارو مصرف میکنم

ولی به هرحال شوهرم توجهی به حرف من نکرد و مادرش اومد خونمون و موند. کثیف و شلخته بودن و فضول بودن مادرشوهرم به کنار. ولی به هرچیزی ایراد میگرفت و دروع هم که چاشنی حرفاش. خلاصه هم دروغاش هم کثیف کاریاش هم همه چیز منو ناراحت میکرد. یکم هم بخاطر داروهام عصبی بودم و چند بار برخلاف اخلاق همیشگیم جوابشو دادم، البته سعی میکردم مودبانه باشه. ولی خیلی حرفای ناحقی زد. مثلا طعنه زد که بچه ندارم و هیچی نیستم. یا تهمت زد که خرج رو دست شوهرم میذارم، درصورتی که همون موقع خورد و خوراکمون از درامد من تامین میشد و ...

از اون موقع تا الان شوهرم به شدت رفتارش با من بد شده. البته قبلش هم زیاد توب نبودیم ولی اینقدر هم بد نبودیم. اخیرا فهمیدم بخاطر مادرشوهرمه... میگه تو به مادرم بی احترامی کردی و ...

بماند که بعد از اون سال چندبار دیگه وومده و نمام و کمال درخدمتش بودم و دریغ از یه تشکر!

اینم بگم یبار با گوش خودم شنیدم مادرشوهرم به دروغ به شوهرم میگفت زنت منو هول داد خوردم به دیوار و ...