2777
2789
عنوان

امروز بچم یه نقاشی کشید بهم داد محکم بغلم کرد و گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 35 پست
فکر نکنم چنین بچه ای وجود داشته باشه مگر اینکه توی فیلما

دختر من حدود ۵ سالشه چون شاهد بی مهری پدرش در حقم بوده میاد بغلم میکنه میگه مامان تو خوشگلترین و بهترین مامان دنیایی روزی چندبار میاد بغلم و میگه میخوام ازت انرژی بگیرم سر سفره همیشه میگه مامان خیلی غذات خوشمزس چون دیده ک باباش اکثر اوقات بی دلیل ایراد گرفته یا مثلا شوهرم  همیشه میگه از ترشی ک مامانم درست کرده فقط برای من بیار و لب ب ترشی های من نمیزنه دخترم همیشه سر سفره میگه مامان از اون ترشی خوشمزت ک درست کردی برای من بیار 

بچه ها خیلیییییی بیشتر از اونی ک فکرشو کنیم درک میکنن دختر من هنوز حتی نقاشی کشیدن بلد نیست اما توی یه برگه خط خطی میکنه و بعنوان نامه میده بمن و بعد خودش ازم میگیره و از  روش برام میخونه : سلام مامان قشنگم من خیلی خوشحالم ک تو مامان منی تو بهترین مامان دنیایی من دوسدارم مثه تو باشم موهام مثل تو باشه پاهام مثه تو باشه و مثه تو لباس بپوشم و ....‌ 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من حدود ۵ سالشه چون شاهد بی مهری پدرش در حقم بوده میاد بغلم میکنه میگه مامان تو خوشگلترین و بهت ...

الهی خدا برات حفظش کنه ، از طرف من محکم بغلشششش کن 

بگو برای منم ازین نامه ها بنویسه 

ممنونم از دعای قشنگت 

یه آشنا داریم بچه دار نمیشد 

یعنی اولش که نمی‌دونستن هی می‌رفت لباس عروسک سیسمونی و... می‌خرید نیتش هم دختر بود ،دخترونه و اسپرت می‌خرید که اگه فردا دختر نشد یه چیزاییش بدردش بخوره 

منم گاهی اسباب بازی خاص و جالب و عجیب و اصلا کتاب قصه می‌دیدم برا دخترش می‌خریدم من مجرد بودم 

چند وقت پیشها دیگه ناامید شده بود می‌گفت می‌خوام همه رو آتیش بزنم بدرد نمیخورن اعصابمو به هم میریزن بهش گفتم لازم نکرده الان دیگه کسی نمیگه بچه دار نمیشم میگن ما دیر تر بچه دارشدیم همین 

همیشه میگفتم خدایا زشته من بعد از اون ازدواج کردم بچه دار بشم چجوری تو چشمش نگاه کنم دلم نمیومد،و یه نفر دیگه توی فامیل همسرم

حالا دختر چشم رنگی ناز و خیلی خیلی باهوشی گیرش اومده از بچه من یه کم بزرگتره. خداروشکر قبل از من دنیا اومد بچه اش 

اون دومی هم پیام داد  بهم تبریک گفت که باردارم،من فقط گفتم ممنون عزیزم  ،دلم حتی نیومد بگم ایشالا خودت روم نشد اصلا همینم بگم اما توی دلم هزاران بار آرزو کردم بچه دار بشه،دیدار بعدیمون اونم حامله بود و من هنوز بچه ام دنیا نیومده بود

الهی خدا برات حفظش کنه ، از طرف من محکم بغلشششش کن  بگو برای منم ازین نامه ها بنویسه

عزیز دلم شک نکن ی روزی ک تو آشپزخونه داری ظرفارو میشوری و تو فکر اینی ک برای شام چی درست کنی یه فرشته کوچولو در حالی ک کل دستاش خط خطیه یه کاغذ رنگارنگ و پر از خطای رنگی گرفته پشتش و بهت میگه مامان اگه گفتیییییی چی برات آوردم ؟ بهش میخندی و میگی

اممممممم عروسکت ؟

نه!!!! 

کتاب داستانت ؟

نهههههه ماماااااان یه حدس دیگه داری فقط زودباش دیگهههههه 

اوووومممممم خوراکیات ؟ 

نهههههه مامان نامه داریییییی ببین خودم برات نوشتم بخونش 

نوشتم سلام مامان مهربونم من خیلی دوستت دارم مرسی که برای من خیلی زحمت میکشی و ....‌ 

کلی براش ذوق میکنی بعدم سفت بغلش میکنی و میچلونیش ...

مطمئنم از ته دلم حس میکنم ک این اتفاقو تجربه میکنی 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
عزیز دلم شک نکن ی روزی ک تو آشپزخونه داری ظرفارو میشوری و تو فکر اینی ک برای شام چی درست کنی یه فرشت ...

تا حالا دیدی وسط گریه کسی بخنده ؟

اون منم 

حتی تصور حرفات هم حالمو خوب کرد 

عزیز دلم شک نکن ی روزی ک تو آشپزخونه داری ظرفارو میشوری و تو فکر اینی ک برای شام چی درست کنی یه فرشت ...

میدونی قسمت دردناک قضیه چیه ؟ 

اینه که بدلیل شرایط داغونم خودم بچه نخواستم ولی میخوام داد بزنم بگم مامان با اینکه بدنیا نیاوردمت خیلی عاشقتممم 

من جز تو کسی رو ندارم 

بیا از راه دور بهم عشق بورزیم مثل اونایی که بچه هاشون خارجن ولی قلبشون برای هم میطپه 😭😭😭

😭😭😭الهی عزیزم 

خودم  خیلی ناراحتم ک جو زندگیم و مشکلاتم جوری بود ک نتونستم کنترل کنم بچم متوجه نشه دو سال پیش ک خیلی کوچیکتر بود و من مشکلاتم با شوهرم خیلی عمیق بود و مدام اشکمو در میاورد یه شب دخترم با زبون بچگونه  گفت مامان برام نقاشی بکش گفتم جی بکشم ؟ گفت منو بکش نی نی بکش براش یه نی نی کشیدم گفت حالا بابایی بکش بعدم مامانی بکش براش کشیدم گفت حالا گریه ها و اشکاتم بکش همون لحظه نزدیک بود قلبم از شدت غصه وایسه بس ک برام سخت بود حس و حال اون جمله دخترم 

خدا لعنت کنه هرمردی رو ک بی دلیل و بی علت زندگی رو برای یه زن تبدیل به جهنم میکنه 

میدونی قسمت دردناک قضیه چیه ؟  اینه که بدلیل شرایط داغونم خودم بچه نخواستم ولی میخوام داد بزنم ...

میشه بپرسم چرا نخواستی ؟

خودم  خیلی ناراحتم ک جو زندگیم و مشکلاتم جوری بود ک نتونستم کنترل کنم بچم متوجه نشه دو سال پیش ...

عزیزم انشالله زندگیتون درست بشه ... من این چیزا رو میبینم میترسم از ازدواج 

مشکل مالی دارین؟!

با آشپزخونه که ماجراها و خاطرات زیادی استارتر خواهد داشت,مثلا چند ساعت پیش یه کابینت تخلیه شده بود کف آشپزخونه فقط روی انگشت پا باید راه می‌رفتی تا  پات پشت ظرفها نخوره دیگه آشپزخونه رو در گذاشتیم تا دست همه چیز نزنه   برو خواهر فکر در آشپزخونه ات هم بکن بچه میخوای بیاری پشتی و بالشت جواب نمی‌ده ازما گفتن بود ستارتر جون،تو سیسمونی آماده کن تا خوشحال بشه بچه ات ذوق کنه بیاد ،  بگو ببینم دختر دلت میخواد یا پسر؟یا دوقلوش؟

میشه بپرسم چرا نخواستی ؟

اگر حوصله داشتی توی دو تا تاپیک قبلترم گفتم 

ولی زندگی خودمون خیلی نابسامان بود مامان بابام همیشه مشکل داشتن من بچه بزرگ بودم و‌ همیشه نگران همه و برادر کوچیکام بودم  هیچکس بفکرشون نبود 

بعد هم که خودم ازدواج کردم ، زندگی خیلی سردی داریم و طلاق عاطفی گرفتیم 

نمیخوام بچم مثل خودم بزرگ شه همیشه غصه بخوره و نگران باشه 

ضمن اینکه الان دیگه سن مون هم خیلی رفته بالا 

بچم‌ گناه داره به پیری و کوری ما برسه 

من معتقدم کسی بچه میاره که تو زندگی احساس خوشبختی بکنه 

من چیزی ندارم با اون طفل معصوم شریک بشم