2777
2789
عنوان

امروز بچم یه نقاشی کشید بهم داد محکم بغلم کرد و گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 35 پست
عزیزم انشالله زندگیتون درست بشه ... من این چیزا رو میبینم میترسم از ازدواج  مشکل مالی دارین؟!

ممنون عزیزم 

مشکل مالی میتونیم نداشته باشیم و خوب زندگی کنیم اما شوهرم نمیخواد و متاسفانه درگیرش هستیم شغلش جوریه ک اگه بخواد براحتی ماهی بالای ۳۰ تومن هم میتونه کار کنه اماااااا ترجیح میده حمالی کنه برای چندرغاز ک همونم نصف بیشترش خرج خانوادش میکنه و فقط و فقط ۵ میلیون برای کل خرج و قسط و اجاره بمن میده 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آشپزخونه که ماجراها و خاطرات زیادی استارتر خواهد داشت,مثلا چند ساعت پیش یه کابینت تخلیه شده بود ک ...

ای جانم قربونت برم الهی 

دلم دختر میخواد ( یعنی آرزوم بود) 

هم سیسمونی دخترونه خریده بودم هم پسرونه ، چند وقت پیش نشستم با خودم اتمام حجت کردم گفتم تو که هیچوقت بچه نمیاری اینا رو بده به یکی که میخواد حداقل دعات کنه 

بخشیدم رفت 

ولی نمیتونم بخودم دروغ بگم که ، دوست داشتم بود 

ممنون عزیزم  مشکل مالی میتونیم نداشته باشیم و خوب زندگی کنیم اما شوهرم نمیخواد و متاسفانه درگی ...

ای بابا🤦🏽‍♀️

چرا بعصیا این طورین اصلا انگار نمیخوان یکم واقعی و منطقی فکر کنن