2777
2789
عنوان

ب عنوان یک زن یا دختر چ آرزوهایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 69 پست
فقط این جملت؛ حداقل اونقدراختیارداشته باشم که ازادماییکه بدم میاددوری کنم 👌👌👌👌👌

اگه بدونی چ آزارایی دارم میبینم هیچ اختیاری ندارم هیچ

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸
من تحصیلات و شغل و یکم پول دارم و اختیارمم دست خودمه، دلم میخاد ازدواج کنم تنهایی خیلی بده برام دعا ...

ایشالا عزیزدلم یه بخت خوب نصیبت بشه

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خیلی خوشحال میشم ک ی سری هم جنسام اون چیزایی ک خیلی از ماها نداریمو دارن

قربونت برم عزیزدلم هیچ وقت برای شروع دیر نیست روی خودت کار کن سعی کن شاد باشی ورزش کن برقص رها باش این دنیا ارزش غصه خوردن نداره

یا اینکه بمیرم یا اینکه یکی بیاد تو زندگیم که درکم کنه و بتونم باهاش درددل کنم

میگم نمیخوام کسی باشه اما سخته بخدا تنهایی سخته هر روز داره بهم فشار میاد فقط دوس دارم یکی باشه که بدونم درکم میکنه هروقت خستم اون باشه که باهاش حرف بزنم دلم فقط یه گوش شنوا میخواد

من دلم میخواد یه دوست پایه داشتم باهاش میرفتم سفر مجردی 

اون موقع که دوست داشتم خانواده اجازه نمیدادن الان که شوهرم باهام کار نداره و هر جا دلم میخواد میتونم برم هیچ دوستی ندارم بعضی وقتها تنهای میرم داخل شهر دور میزنم میام دخترا رو  با دوستاشون میبینم خیلی حسرت میخورم 

یا اینکه همسرم پولدار بشه بریم سفر خارج کشور به قول پسرم ما هم بریم مانلیا (منظورش انتالیا )

قربونت برم عزیزدلم هیچ وقت برای شروع دیر نیست روی خودت کار کن سعی کن شاد باشی ورزش کن برقص رها باش ا ...

خیلی رو خودم کار کردم 

ولی گاهی دلم میگیره 

منم دلم تنهایی میخواد 

خیلی رو خودم کار کردم  ولی گاهی دلم میگیره  منم دلم تنهایی میخواد

مجردی عزیزم ؟ اگه مجردی پیشنهاد میکنم کتاب زیاد بخونی واقعا بهترین دوست ادمه

من دلم میخواد یه دوست پایه داشتم باهاش میرفتم سفر مجردی  اون موقع که دوست داشتم خانواده اجازه ...

منم تا مجرد بودم دوست داشتم ولی اجازه بیرون رفتن نه فقط در حد ی کلاسی چیزی

ازدواج کردم همسرم گفت نه دوست و فلان اصلا

الانکه بچه دار شدم میگه برو یکم بیرون میگم با کی برم؟؟ن دوستی دارم نه هیچی!من واقعا تنهام

خیلی دلم گرفته همه میگن تا هفت سال دیگه که درستو تموم کنی نباید ازدواج کنی خانوادمم سختگیرن نمیتونم دوس پسر بگیرم درسام خیلی خیلی خیلی سنگینن دارم ازهم میپاشم. بخدا منم آدمم نیاز به محبت دارم نیاز به همدم دارم شغل و تحصیلات و پول تا یه جایی آدمو خوب میکنه اما بعدش چی من ادمم دل دارم ادم ااهنی نیستم که همش درس بخونم دلم محبت میخواد