2777
2789

من خودم همیشه دوست داشتم زنی بودم ب اختیار خودم هر جایی ک‌میخواستم میرفتم 

من ب استراحت نیاز دارم دلم ی سفر ۱هفته ای میخواد تنها برم جایی

درآمد داشتم واسه خودم 

حداقل اونقدری اختیار زندگی خودمو داشتم ک از آدمایی ک بدم میاد دوری کنم

چرا بعضی از ماها هیچ اختیاری نداریم؟؟😓

اگه بخوام ب خیلی چیزا فکر کنم ب شدت احساس شکست میکنم

حالا تو بگو دوستم تو چی دوست داری؟

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم ارزوهامو تیک میزنم یک اینکه مستقلم ازسن کم دو خداروشکر خانوادم مثبت اندیشن منو عقده ای بار نیاوردن که نرو بیرون نرو خونه دوستت که داداش داره

تنها ارزوم اینه یک زندگی ارامش بخش داشته باشم چیزی که این روزا نداریم

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

وضع مالی خیلی خوب داشتم .تو خونه خدمتکار داشتم .یه شوهر خیلی خوب داشتم.یه کشور شاد با مردم خوشبخت داشتم 😅

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

دیگران منو به حال خودم بزارن همین 

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

تو منی یا من تو ام؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
وضع مالی خیلی خوب داشتم .تو خونه خدمتکار داشتم .یه شوهر خیلی خوب داشتم.یه کشور شاد با مردم خوشبخت دا ...

من جایگاه الان تورم داشتم شوهر نمیکردم

من تحصیلات و شغل و یکم پول دارم و اختیارمم دست خودمه، دلم میخاد ازدواج کنم تنهایی خیلی بده

برام دعا کنید

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
دارم ارزوهامو تیک میزنم یک اینکه مستقلم ازسن کم دو خداروشکر خانوادم مثبت اندیشن منو عقده ای بار نیاو ...

خداروشکر خیلی خوشحال میشم ک ی سری هم جنسام اون چیزایی ک خیلی از ماها نداریمو دارن

یه همسر خوب و با درک داشته باشم ک عاشق هم باشیم و با هم زندگیمونو بسازیم و هرروز ب هم عاشق تر بشیم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️