2777
2789

دوشنبه مصاحبه گزینش آموزش وپرورش دارم لطفا ازم نخواین که توضیح بدم  چطوری کجا...چون طولانی توتاپیک قبلیم گفتم .فقط لطفا بگین منظورش این که از کارت ملی فتو بگیرم بعد اونطوری بزنم روی پوشه و اون پایین نوشته فرم هابه صورت فایل راهنما تکمیل بشه  یعنی چی من فرم هارو پرینت گرفتم بعد پرشون کردم باخودکار درسته؟میشه  لطفا توضیح بدین گیج شدم این پایینیو بخونین بی زحمت😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فایل پی دی اف کردن چیزی ریختن رو سی دی یا فلش منظورشه نمیدونم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ممنون عزیز آخه چرامال عکس رنگی گفته بارکدش میخوان بافتوکه بارکد نمیخونه؟

عکس رنگی کجا گفته؟

گفته یه فتوی با کیفیت از پشت کارت ملی بگیرین که بارکدش واضح باشه

همین

قسمت کارت ملی که واضح هست کپی از جلو وپشت  بگیر بچسبون بالا سمت چپ پوشه،تکمیل فرم ها هم گفته طب ...

آره من اون فایل هارو کپی گرفتم بعد باخودکارتکمیل کردم درسته ؟ بعدچرا گفته بابارکد کارت ملی خوانده میشه آخه اگه فتو باشه مگه خوانده میشه بارکدش چراتوعکس بالا کارت ملیش رنگیه؟؟!

آره من اون فایل هارو کپی گرفتم بعد باخودکارتکمیل کردم درسته ؟ بعدچرا گفته بابارکد کارت ملی خوانده می ...

چرا اینقد سخت میگیری؟چیز خاصی نگفته که😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️