دوشنبه مصاحبه گزینش آموزش وپرورش دارم لطفا ازم نخواین که توضیح بدم چطوری کجا...چون طولانی توتاپیک قبلیم گفتم .فقط لطفا بگین منظورش این که از کارت ملی فتو بگیرم بعد اونطوری بزنم روی پوشه و اون پایین نوشته فرم هابه صورت فایل راهنما تکمیل بشه یعنی چی من فرم هارو پرینت گرفتم بعد پرشون کردم باخودکار درسته؟میشه لطفا توضیح بدین گیج شدم این پایینیو بخونین بی زحمت😩
آره من اون فایل هارو کپی گرفتم بعد باخودکارتکمیل کردم درسته ؟ بعدچرا گفته بابارکد کارت ملی خوانده می ...
ببین غیر از فایلی که کپی گرفتی یه چیزی همونجا هست که راهنمایی کرده چجوری باید تکمیل کنی طبق نوشته،درمورد کپی هم نمیدونم ولی شما همین کار رو بکن ببر اگر ایراد گرفتن بگو طبق دستورالعمل عمل کردم ،هیچ اتفاقی نمیفته نگران نباش نهایت عوضش میکنی جوری که گفتن انجام میدی
عزیزم انقدر استرس داری منم استرس گرفتم ، دانلود کردی فایل مشابهی نبود توضیح بده اشکال نداره برای اطمینان خاطر اسکن کارت ملی و اسکن پرکرده های فرما رو هم رو گوشیت داشته باش هم رو فلش هم با کاغذ ببر خیال راحت
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤