2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک عروسی جاری

1773 بازدید | 36 پست

بچها من یه اشتباهی کردم صفحه بیست عکس خودمو گذاشتم کار ب خوشگلی و زشتیش ندارم الان تو یه تاپیک یه نفر عکسمو گذاشت  برای تمسخر دم بچها گرررم از خجالتش دراومدن تعلیق شده  از همتون ممنونم 🌹🌹🙏

اگر میشه برین صفحه بیست برای عکسم گزارش بزنین پاک شه  چون داره دست ب دست میچرخه

ممنونم ازتون به اون کاربری ک مسخره کرد هم توهین نکنین یه چیزی بود تموم شد خودم جوابشو دادم بی خیال. بازم مرسی ازهمتون😘🥰

لینک اون صفحه رو بذار من یکم تنبلم😶‍🌫️

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن خیلی هم قشنگ بود

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
تو پر بازدید عزیز صفحه بیست

عکس نیست حذف شده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند