2777
2789
عنوان

میترسم کسی بفهمه خونه خریدیم

591 بازدید | 14 پست

پدرم سی سال پیش به علت ورشکستگی از بهترین جای تهران سر خورد رفت اطراف تهران

بعد از اون هم نتونست دیگه خودش رو جمع و جور کنه

چون مریض احوال شده بود و مادرم هم مریض بود خواهر و برادرا هم با اینکه همه تحصیل کرده بودن و شغل هاشون هم به نسبت خوب بود ولی همشون همونجا نزدیک پدر و مادرم خونه خریدن و ساکن شدن و با شرایط کنار اومدن

ولی چون تمام فامیل پدری من ثروتمند بودن و همه بالای تهران ساکن بودن و ما از همه دور بودیم کم کم ارتباطمون با فامیل هم خیلی کم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من هیچ وقت با این موضوع کنار نیومدم

همسرم هم شهرستانی بود اونم بلندپروازه

از اول ازدواج خیلی به خودمون سختی دادیم که بتونیم خودمون رو بکشیم بالا

اول یه خونه تو شهرستان خریدیم بعد اومدیم تهران مستاجر شدیم

بعد از دو سال هم پول پیش خونه رو دادیم یه خونه سی و پنج متری تو پایین شهر تهران خریدیم و خودمون رفتیم نزدیک بابا اینا مستاجری

تا اینجا رو همه میدونن

ولی تو شهریور ماه قبل از گرونی ها هر دو تا خونه رو فروختیم و کلی هم وام گرفتیم و کلی هم قرض گرفتیم تا یه خونه خریدیم تو یه منطقه ی خوب تهران

ولی متاسفانه به دلیل شرایط خانواده ام اصلا نمیتونم به خواهر و برادرام بگم که رفتیم فلان جا خونه خریدیم

نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه

الانم خونه رو رهن دادیم

خواهر و برادرام شاید درآمدشون از ما هم خیلی بیشتر باشه

ولی خیلی ولخرج هستند و خوب زندگی می کنند ولی خیلی اهل پس انداز نیستن

ولی ما همیشه با سختی زندگی کردیم که فقط بتونیم خودمون رو بالا بکشیم

ولی مطمئنم الان بهشون بگم رفتیم فلان جا خیلی تعجب می کنند و باورشون نمیشه

از عکس العملشون میترسم

عزیزم چ ربطی داره شوهر شما ی ادم مستقل از خانواده شماست قرار نیس همتون ک یکجا و یک سطح باشید

نمیدونم در مقابل عکس العملشون باید چه جوری واکنش نشون بدم

شاید هم برم خونه ی خودم ولی بهشون بگم رهن کردیم

نمیدونم در مقابل عکس العملشون باید چه جوری واکنش نشون بدم شاید هم برم خونه ی خودم ولی بهشون بگم رهن ...

عزیزم اینچیزا قایم کردن نداره قطعا خوشحال میشن خواهرشون خونه خریده نرمالش اینه.ینی ممکنه چ واکنشی نشون بدن؟

آخه الان اون خونه ای که من خریدم پولش حداقل پنج برابر پول خونه ی خواهر منه

خواهرم  همکار منه و همسرش هم دقیقا درآمدش مثل شوهر منه

در ضمن خودش هم چند سال از من بزرگتره

من هیچ وقت بروز ندادم که چقدر تو زندگیم قناعت میکنم و هیچ کس نمیدونست چقدر دارم سختی میکشم

الان حتما میپرسه از کجاااااااااا آوردی؟؟؟؟؟؟

امان از خانواده ورشکسته مبارکت باشه منم با ورشگستگی و زندگی پدر و مادرم کنار نیومدم و کشیدم بالا خو ...

ممنونم

ولی متاسفانه شرایط اقتصادی خیلی بد شده و این باعث میشه کسی از پیشرفت کسی خوشحال نشه

خواهر و برادرام شاید درآمدشون از ما هم خیلی بیشتر باشه ولی خیلی ولخرج هستند و خوب زندگی می کنند ولی ...

عزیزم من فهمیدمت ما سال ۹۶ یه خونه اجاره کردیم تو صارمی وقتی اجاره ماهانه اش ۷۰۰ بود فقط برای یکسال واکنشی که عمم نشون داد و با چهره زشتش بهم گفت باز بالاشهر خونه میگیرین یادم نمیره تازه امسالم مامانم خونه خوبی خرید شهرستان که با پول این نمیشه یه خونه معمولیم تو شهر بزرگ خرید .. اونا مشهدن ولی بازم زبونشون مثل قیافه های زشتشون بود انگار به من میفهمونن که بیشتر از لیاقتته ها 😐

یک عدد چپی