2777
2789
عنوان

دانشگاه

64 بازدید | 4 پست

ترم سه هستم و از یکی از همکلاسی هام خیلی خوشم آمده خیلی سنگین و مودب هست من خودم خیلی خجالتیم‌اونم آدم پررویی نیست یه چند باری باهم پیوی حرف زدیم راجع به انتخاب واحد که به مشکل خورده بودیم الانم هر چند وقت یه بار یه جزوه ای چیزی‌میفرسته یا لینک گپی منم تشکر میکنم و کل پیویمون هست سلام خیلی ممنون خواهش میکنم 

واقعن ازش خوشم‌آمده نمیتونم از فکرش دربیام و موندم چه غلطی‌کنم چون اونی که من میبینم فکر نکنم از من خوشش آمده باشه یکی دو بارم حضوری حرف زدیم در حد یکی دو سوال درسی تورو خدا یکی یه چیزی بگه من بدونم چه غلطی باید کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلییی خجالتی و درونگرام بعد کلاسا قشنگ فرار میکنم این یکی واقعن سخته😂 فقط توی چت خیلی زبون دارم

واقعا نمیدونم 

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱