2777
2789

توی خونه بابام هستم رفتارم نرمال هست و کم حرفم و میرم خونه پدرشوهرم هرچی دارم میگم و هم اینکه خیلی بهشون رو میدم و برام نظر میدن، تا اینکه چ‌لباسی تنمه و نمیدونم چرا اینجوری هستم و خیلی متاسفم برای خودم و اونجا سطح خودمو میارم پایین چون اونا رفتارشون اصلا خوب نیست و فقط میخان همش ازت امار بگیرن و غیبت کنن و پدرشوهرم خیلی کنترل گر هست و دقیقه ب دقیقه برای شوهرم زنگ میزنه و ی خونه خریدیم که نصف پول خودمون دادیم و نصف پدرشوهرم اما پدر شوهرم نزذ ب نام شوهرم و ۳دنگ ب اسم خودش و ۳ذنگ ب اسم زنش زد و الان خونه تحویل گرفتیم و کلید دست خودمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو‌ رفتیم مشاور املاک غافل گیر مون کردن و یهو دیدم زن و شوهر پاشدن امضا کردن، چیکار میکردیم عزیز ،ی ...

پشمام اینا دیگه کی ان

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

حداقل نفری یکو نیم دنگ به نام خودت و شوهرت میزدی‌اینا دیگه کین از بس شوخی و بگو بخندبیجا باهاشون میک ...

واقعا خیلی حماقت میکنم و نمیدونم چرا انقدر احمقم ، چندبار سنگین رفتار کردم و یبار مادرشوهرم برام خط و نشون کشیذ میخای اینجوری باشی اینجا نیا

چون تو خونه پدر شوهرت خودت و ساده نشون دادی به خودشون اجازه دادن که سه دنگ به نام شما نکنن،اگر خودت و دست بالا میگرفتی،سبک نمیکردی به خودشون اجازه نمیدادن،ازت حساب میبردن

اگر برادر شوهر و خواهر شوهرم دارید دو روز دیگه برای پدر شوهر و مادر شوهرت اتفاقی بیفته حرفتون به هیچ جا نمی رسه و اونا هم سهم میبرن

مگر اینکه وصیت نامه بنویسن