2777
2789

اگه خرید کردین جنساشون چجوریه ؟ خوبه؟ اخه قیمتاشون خیلی ارزونه 

میخوام سفارش بدم میترسم بدرد نخور باشه :/

نوه ی لولوخان هستم 😌😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آناناس کالکشن و مزون اخلاقی یکی هستن درواقع دوتا دوست هستن که اکثر لباس هاشون یکی هست 

من از اخلاقی زیاد خرید کردم

پافر،دورس،بافت،بارونی 

جنس هاشون نسبت به قیمت هاشون خیلی خیلی خوبه اصلا نگران نباش یک بار بخری مثل من مشتری میشی😌

خدایی هم جنس هاشون خوبه دمشون گرم تو این وضعیت اقتصادی خیلی کمکن،مخصوصا برای افرادی مثل من که عاشق تنوع توی اباسن😁

آناناس کالکشن و مزون اخلاقی یکی هستن درواقع دوتا دوست هستن که اکثر لباس هاشون یکی هست  من از ا ...

مزون اخلاقی آیدیش چیه؟ 

مرسی واقعا عزیزم♥️ دیگه با خیال راحت میخرم 

اخه ی بدی که دارن اینه که ی سایز کلی میگن از تو عکس هم خیلی چیزی مشخص نیست مثل قد کار و اینا

نوه ی لولوخان هستم 😌😜
مزون اخلاقی آیدیش چیه؟  مرسی واقعا عزیزم♥️ دیگه با خیال راحت میخرم  اخه ی بدی که دارن ای ...

ببین یه سری لباس ها مثلا ست هودی و شلوار تو کامنت ها که میخونی یه سری ها میگن مثلا کمرش یکم تنگ بود خوب خیلی استاندارد نیست سایز شلوارهای کشی 

اما در کل خیلی خوبه به نسبت قیمتشون 

تو گوگل بزن مزون اخلاقی میاره یا تو اینستا بزن مزون اخلاقی میاره صفحش قفله ولی سریع قبول میکنه

سلام شما از اناناس کالکشن خرید کردین؟راضی بودین؟

آره عزیزم 

چند بار سفارش دادم راضی بودم 

همین امروز دوباره دوتا لباس سفارش دادم

نوه ی لولوخان هستم 😌😜