2777
2789
عنوان

بچها کسی اینجا از آناناس کالکشن خرید کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32080 بازدید | 27 پست
سلام  عزیزم  آناناس کالکشن همون  مزون اناناس    خرید کردی  ؟ چ ...

آره عزیزم همونه 

من چندین بار خرید کردم 

برو عضو کانال تلگرامشون بشو اونجا کد رهگیری ها رو میذارن

نوه ی لولوخان هستم 😌😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من از مزون آناناس خرید کردم متاسفانه جنسای پلاستیکی که عرق سوز میشه آدم باهاش .سایز هم نمیزنه.من یک لباس گرفتم سایز رو نوشته بود از سایز۳۶ تا۴۴  میخوره .من سایزم ۴۰ هست وقتی میپوشم داره میترکه لباسه از تنگی.پولم رو دور ریختم😐

آره عزیزم

کد پستی اناناس کالکشن ینی همون کدی ک پیگیری کنم بفهمم پستم کجاست از کجا بگیرم؟اس میکنه؟

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧

واقعا هم جنسای اناناس کالکشن  و هم اخلاقی اشغاله باورم نمیشه بعضیا میگن راضی بودن من ۳ بار سفارش دادم دوبارشو لباسمو انداختم اشغالی لباسای ک قیمتش زیاده جنسشون نسبتا خوبه ولی اونایی ک ارزون مثلا ۱۹۸ و ۲۹۸ اینا افتضاحه قابل پوشیدن نیس..

من خریدم جنسش جالب نبود پلاستیک بود 

ولی عزیزم اینم در نظر بگیر هرقدر پول بدی به همون اندازه اش میخوری الان اناناس کالکشن چیزایی که داره مفتهه همشون ۲۰۰ هزار ۱۵۰ هزار

شما توقع داری بااین قیمتا چیز خوب بدن ؟