2777
2789

۱۲ ساله ازدواج کردم از همون اول فهمیدم تفاهم نداریم بارها اوم قهر ولی نذاشتن جدا بشم الان با دوتا بچه دیگه به آخر خط رسیدم

سه روزه که بچه هامو رها کردم اومدم بچه هام پسر و ۹ و ۳ ساله هستن

دیگه نمیدونم چکار باید بکنم روزی که میخواستم بیام قهر تو خونه تا مرز خودکشیم رفتم ولی برای غلبه بر اون از خونه زدم بیرون و الان ۳ روزه بچه هامو ندیدم😭

بنظرتون امیدی به اصلاح شوهرم هست؟

بچه هام الان ناراحتن؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شوهرت چیه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
منم پارسال ۱۰ روز قهر بودم بدون بچه هام افسرده شدم به خاطرشون برگشتم پسرمنم ۹ ساله و دخترم ۳ ساله

شوهرت بعد از اون بهتر نشد؟بچه ها اذیتش نکرده بودن؟بچه هات ناراحت بودن؟

من ۱۸ سالم بود مادرم از خونه قهر کرد رفت هنوز یادش میافتم حالم بد میشه حس خیلی بدی بود بچه هات الان خیلی حس بدی دارن و یه حس بی کسی خیلی بدیه کاش بچه دار نمیشدی تو که تفاهم نداشتی من هنوز یادمه اون روز مادرم رفت میخواستم رگمو بزنم بابام نزاشت بعدم رفت دنبالش اوردش ولی اون حس اون تنها موندنه هیچ وقت یادم نمیشه من تازه عقد کرده بودم شوهر داشتم