2777
2789
عنوان

تجربه تون از قهر و جا گذاشتن بچه هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده تاپیک قبلم گفتم پمنون میشم بخونی

خوندم گلم اگه شوهرت دست به زن داره و خیلی این کار و تکرار کرده و خیانت کرده خیلی سخته ادامه زندگی ،امیدوارم مشکلت حل شه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
شوهرت بعد از اون بهتر نشد؟بچه ها اذیتش نکرده بودن؟بچه هات ناراحت بودن؟

نه همیشه بعد قهر چند روز خوبه بعدش میشه همون آدم .بچه هامم فقط دخترم سراغمو میگرفته

خونه پدرشوهرم تو خیابونمونه بچه هام پیش مادرشوهرم بودن .پسرم بهم وابسته نیست ناراحت نبود 

شوهرم مادرذلیلم هم ناراحت بود که نکنه بچه هام مادرشو اذیت کنن به خاطر همین فقط اذیت بود

من ۱۸ سالم بود مادرم از خونه قهر کرد رفت هنوز یادش میافتم حالم بد میشه حس خیلی بدی بود بچه هات الان ...

بدتر اینکه بچه هام از باباشون میترسن و جرات نمیکنن ناراحتیشونو بروز بدن زبون بسته ها😭

تاگیکتو خوندم باورکن خیلیامشکل بدترازاینادارن، خودمن الان12ساله ازدواج کردیمیه پسر6ساله دارم اوایل قبل بچه شوهرم مرتب خیانت می‌کرد منم به دلیل مجبوربودن که خونه مادرم برنگردم موندم وزندگی کردم کلا میل جنسی صفرهست شوهرمو میگم، الان یه جا سرایداری ساختمان هستیم یه دونه اتاق 12متداره بایه آشپزخونه که فقط گازجاشده حمام دستشویی بیرونه بچم میره بیرون هواس ده همیشه سرماخورده، شوهرم فقط به فکرامروزه آینده مفهومی نداره براش باحقوق ماهی3500دارم می‌سازم بچم میره پیش دبستانی حتی گاهی وقتا تغذیه کم داره، اگه بخوام بگم تاصبح هست، منظوره خاطربچه موندم اون طفلی ناخواسته به دنیا مده حقش نیست تنهاش بذارم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
تاگیکتو خوندم باورکن خیلیامشکل بدترازاینادارن، خودمن الان12ساله ازدواج کردیمیه پسر6ساله دارم اوایل ق ...

عزیزم😥بنظرت پسرام بزرگ‌بشن شوهرم ازشون حساب میبره و منو نجات میدن؟

عزیزم😥بنظرت پسرام بزرگ‌بشن شوهرم ازشون حساب میبره و منو نجات میدن؟

اون بستگی به تربیت خودت داره من پسرم به باباش میگه اگه مامانمو وس نداشته باشی منم دوست ندارم 

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌