بچه ها ماکارونی درست کرده بودم یه تار مو توش بود مادرشوهرمم شروع کرد حرف زدن کلا شوهرمم عصبی کرد غذا دست نخورده ربختش توی سطل اشغالی یعنی غذا چنگال نخورده بود😐😐😐😐هزار بار دیدم مادر شوهرم توی غذاش مو بوده با خنده رفعش کرد الان مال من ....از غصه دارم میمیرم واقعا اذیتم میکنه هرچی تایپنک دارم همش در مورد این زنه
اگر ببینیش به هرکی میگم این جوری آدمیه کسی باور نمیکنه ولی توی خونه برام شده ازائیل 😭😭😭به خدا به ...
از مادر شوهر خواهر شوهرمن که بدتر نیست سر هرچیزی بهم توهین میکردن وتیکه مینداختن منم خودم رو میزدم به خریت وانمود میکردم نفهمیدم سرشون رو میکوبوندن دیوار بعضی وقتا میگفتن ما این حرفو میزنیم که تو ناراحت بشی داریم بهت توهین میکنیم میگفتم نه اگه توهین بود میفهمیدم این توهین نیست.تنها دلیل توهین کردنشون لذت از ناراحت شدنته خب اگه ناراحت نشی از هرجوابی براشون آزار دهنده تره امروز سر سفره اگه من بودم خیلی آروم میگفتم ببخشید باردارم موهام خیلی میریزه الان ی چی دیگه میپزم
عزیزم شوهر منم ی جور دیگه لج منو در میاره واذیت میکنه الان امروز که روز زنه هدیه که هیچ تبریکم هیچ برف رو کرده بهونه مونده خونه تازه فردام که تعطیله عمرا تا شنبه بتونم تحملش کنم همش میخوره میریزه میخوابه بیدار میشه میگه من گرسنم تازه امروز ظهر میگفت اینقدر بدم میاد از کسایی که خوروپف میکنن اونوقت خودشو ندیدی شب تا صبح سمفونی اجرا میکنه پسرم طفلک از اون اطاق از خواب میپره میگم نترس مامان باباته.متاسفانه مردا همشون پیغمبرن مادراشون فاطمه زهرا ما زنها دمپایی مستراح. خونه میدون جنگ نیست چند سالی تحمل کن مردا که سنشون بره بالا از هارت وپورت می افتن تحملشون راحت تر میشه
سیاست و اعتماد به نفس نداری تو من خودم سه سال پیش سه تا خواهر شوهر سلیطه و مادرشون تو یه خونه پر رفت امد با ۱۴ سال سن زندگی کردم. خیلی سختی کشیدم. و الان بعد ۱۴ سال اینو فهمیدم. بدون سیاست نمیتونی درست کنی زندگیتو. باید پا رو دلت بزاری ای دلم باز ننمیشه و این چیزارو ول کن. بچسب به زندگیت فعلا هم فکر بچه اصلا نکن. تلاشتو بکن. اول. برو تو نت دعای جلب محبت همسر سرچ کن هر کدوم بیشتر به دلت نشست و میتونی انجام بدی رو بخون. بعدم. یه کانال تو تلگرام. و ایتا هست. برو توش. مشاورش خیلی خوب و منصفه. هنر زن بودن یک و دو رو گوش کن. اونجا مشاوره هاشو هم بخون. خودتم سوالی داری بپرس. ولی عمل کن زندگیت از این رو به اون رو میشه. ببین کی میگم بهت. حتما. عمل کن به حرفم