2777
2789
عنوان

مو توی غذام بود😐😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 64 پست
تازه رفتم توی اتاق سرم داد زد😭

چه بی لیاقت 😐

اعصابمو خورد کرد چجور تحمل میکنی شما البته ببخشیدا 

دیگه غذا براشون درست نکن فقط برا خودت درست

اصلا کوتاه نیا 

ازهمین جمله سنگینایی که بقیه میذارن:/
چه بی لیاقت 😐 اعصابمو خورد کرد چجور تحمل میکنی شما البته ببخشیدا  دیگه غذا براشون درست نکن ف ...

درست نمی‌کردم هی بهم میگه تنبل تو هیچ کاری بلد نیستی خواستم خیر سرم بفهمونم آدمم منم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حاملم خیر سرم😔

همیشه اخلاقش اینجوره؟ 

اگه اخلاق همیشه همینه به مامان یا بابا بگو بیان صحبت کنن اخه عزیزم چند وقت دیگه قراره بچه بیاد نمیشه هی سر این چیزا دعوا کنید اعصاب بچه داغون میشه از بچگی 

ازهمین جمله سنگینایی که بقیه میذارن:/
مگه حالیش میشه 

اون حالیش نمیشه تو که میفهمی چرااجازه میدی حالتو بگیره وانمود کن برات مهم نیست با شوهرت بگو بخند خودتو بیخیال نشون بده.وقتی ببینه هر حرفی میزنه روت اثر نداره از گوه خوری میافته تنها هدفش ناراحت کردنته وقتی ناراحت میشی به هدفش میرسه وشاد میشه

همیشه اخلاقش اینجوره؟  اگه اخلاق همیشه همینه به مامان یا بابا بگو بیان صحبت کنن اخه عزیزم چند ...

خودش اگر مادرش بزاره خوبه یعنی از دستش دارم دق میکنم مادرششششششش آدم نیست نمی‌دونم چجوری از این زن جدا بشم مثل کنه بهم چسبیده

موهامو رنگ کردم زد ونارنجی شد ظهر همسر وبچه هام که آمدن پریدم جلوشون گفتم از این به بعد براتون تنوع غذایی دارم طفلکی ها باکلی ذوق آمدن سر سفره گفتن تنوع غذاییت کو گفتم از این پس به جای موی مشکی موی نارنجی توی غذا پیدا میکنید

اون حالیش نمیشه تو که میفهمی چرااجازه میدی حالتو بگیره وانمود کن برات مهم نیست با شوهرت بگو بخند خود ...

اگر ببینیش به هرکی میگم این جوری آدمیه کسی باور نمیکنه ولی توی خونه برام شده ازائیل 😭😭😭به خدا به خودکشی هم فکر کردم

موهامو رنگ کردم زد ونارنجی شد ظهر همسر وبچه هام که آمدن پریدم جلوشون گفتم از این به بعد براتون تنوع ...

😂😂😂کاش اینقدر که شوهرت شعور داره مال منم داشت