2777
2789
عنوان

چه رشته بخونیم

80 بازدید | 20 پست

با اینکه خانوادم کلا مخالفا و میگن کامپیوتر یا ..بخون😁

من دوست دارم مدیر بشم و ترجیحا مدیریت برند خودم یا مزون🙃

دیپلم طراحی دوخت خوندم کلااا خواندام مخالف بودن و هستن😶

حالا برای لیسانس و فوق ليسانس چی بخونم به هدفم میرسم؟

نظرتون بگید با دلیل 

مرسی پیشاپیش از نظراتتون🥰😍

فقط چیزی که خیلی دوسش داری خواهشا اشتباه منو نکن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چ اشتباهی کردی؟؟لطفا اگر دوس داری بگو اجباری نیست

لابه لای رشته هایی کخ دوست داشتم رشته ای که دوست نداشتمم زدم که فقط برم دانشگاه و الان دوساله دارم عذاب میکشم. شاید برای ترم بعد رفتم پیام نور که نخوام هفته ای سه روز برم سر کلاساش ترمی یه بار برم امتحان بدم و تموم شه بره

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

لابه لای رشته هایی کخ دوست داشتم رشته ای که دوست نداشتمم زدم که فقط برم دانشگاه و الان دوساله دارم ع ...

منم راه دور دراز اشتباهی رفتم......و الان با سن ۳۱سال ترم یک پیام نورم چیزی ک از بچگی عاشقش بودم شروع کردم رشته مورد علاقه م

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
منم راه دور دراز اشتباهی رفتم......و الان با سن ۳۱سال ترم یک پیام نورم چیزی ک از بچگی عاشقش بودم شرو ...

منم همش به فکر تغییر رشته ام که بعید میدونم شدنی باشه شایدم لیسانسمو گرفتم و بعد با خیال راحت رفتم دنبال علاقم نمیدونم فقط از خدا میخوام یه کاری کنه این دوسال خیلی زود بگذره 

از پیام نور راضی ای؟ 

برای مدیریت مزون مهندسی کامپیوتر بخونم🤔مدیریت مالی🤔مدیریت اداری🤓طراحی ودوخت مدیریت بازرگانی

طراحی و دوخت باید بخونی رشته ی تخصصی این کار رو

فقط چیزی که خیلی دوسش داری خواهشا اشتباه منو نکن

من دوست دارم مدیر مزون بشم😁😍

رشته ام هم طراحی دوخت دیپلم گرفتم پشیمونم نیستم 

اما ...

برای لیسانس چی بخونم مدیر مزون 

بشم؟؟؟؟؟

پشیمون نشم🤔

من دوست دارم مدیر مزون بشم😁😍رشته ام هم طراحی دوخت دیپلم گرفتم پشیمونم نیستم اما ...برای لیسانس چی ...

همون طراحی دوخت باید استاد این کار بشی

خودت چی دوس داری؟؟؟هدفت مدرک گرفتنه یاااااا شغل و استقلال مالی و پرستیژ؟؟

دوست دارم مدیر مزون بشم

دوست دارم در آمد خیلی زیاد داشته باشم و مدیر مزون باشم بقیه برام کارکنن

دوست دارم درسم بخونم ولی موندم چه رشته ای بخونم برای این هدفم؟

شغل برام مهمه پول مهمه استقلال مالی و ..چون خرج دریم خودم باید بدم خانوادم مخالفن🫡 در عین حال پرستیژ هم داره مدیر مزون پول و..

(البته الان شرکت کار میکنم کارم  خطرناکه چون میخوام خرج درسم بدم)

رشته چی دوست داشتی ..چی خوندی؟

رشته های علوم پزشکی رو دوست داشتم الان حسابداری ام البته دوباره میخوام کنکور بدم