2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای گیلانی ک به امید خدا بهار و تابستون فارغ میشن....

| مشاهده متن کامل بحث + 7602 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی مامان کیان جان من عاشق اون سرهمی هایی شدم که تو ص 7 گذاشتی میتونی بهم بگی از کجا گرفتی و قیمتش را هم بهم بگی؟ ممنون میشم
منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان. حضرت محمد (ص) فرمودند : هرکس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا می کند.
مرسی مامان کیان آخه مثه سرهمی های مارک نکست هستن اونجا شبیهشون را دیدم گفتم اگه از اینجا خریدی بهم بگی به هر حال مرسی
منزه است خداوندی که بر طرف کننده غم ها است. غم و مشکل من را برطرف کن، بر ضعف و کمی چاره ام رحم کن و مرا از جایی که گمان نمی کنم روزی ده ای پروردگار جهانیان. حضرت محمد (ص) فرمودند : هرکس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا می کند.
نازنین جون خوشگله ست خواب دخمل گلت ایشالا خوابای رنگی ببینه توش
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍