2777
2789
عنوان

سیسمونی مامانای گیلانی ک به امید خدا بهار و تابستون فارغ میشن....

| مشاهده متن کامل بحث + 7599 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من جزء مامان های بهار و تابستان نیستم، پسرم آذر بدنیا میاد میخواستم از اطلاعاتتون استفاده کنم اگه میشه مغازه هایی که اجناسشون قیمت مناسبتری دارن رو بهم معرفی کنید روکسان جون اون پتوی کارترزو کجا خریدی ؟ لاهیجان بالای 38 تومن دارن اونم با تنوع خیلی کم کسی میدونه خشک کن کارترز بصورت تک کجا میشه گیر آورد
ممنون نازنین جون.... جودی ابوت...میتونی بیای تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1063636&PageNumber=494از بچه ها بپرسی...آدرس ها همه تو همین تاپیک هست صفحات قبلی بچرخی... بنظر من..سارالند .قیمتش بهتره...ولی همه تقریبا تو ی رنج هستن...اما نهنگ آبی و کاخ کودک گرونتر میدن...لباس های قصر کودک فلسطین هم تنوعش بیشتره..ولی گرون تره..چون ایرانی اند... هپی لند هم اگر هنوز حراجه قیمتاش خوبه من تهران خریدم عزیزم...خشک کن کارترز تا حالا نشنیدم تکی بدن...من ی بسته خریدم بقیه خشک کن هارو فیروز خریدم....خیلی هم نرمه