2777
2789
عنوان

بچه هاتون رو هر شش ماه چکاپ کامل می برید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5693 بازدید | 74 پست
دکتر به منم گفت آزمایش نمیخاد ولی من همش فکر بد میکنم

برای زردی بچم به اصرار شوهرم هی میبرد دکتر سه بار ازمایش نوشت نگذاستم ببره آزمایش بگیره گفتم نهایت دستگاه میخواد و شیر خشت

تو خونه براش گذاشتم ولی ازمایش نبردمش بچا دومم حجامت کردم

ازمایش که دکترش چندبار گفتم گفت لازم نیست چون نمودار رشدش نرماله تقریبا چشم پزشکی بردم دندون پزشکی ...

میشه در مورد فلوراید تراپی توضیح یدی عزیزم؟پسرم سه سال و دو ماهشه اجازه نمیده براش مسواک بزنم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری سیستم ایمنیشو تقویت کردی؟

حجامت بعلاوه تغذیه

حذف سردیجات حتی شیر گاو هم بهش نمیدم عوضش شیربادام براش درست میکنم غذاشو تو دیگچه سنگی میپزم چون غذا رو حاوی کلسیم میکنه 

من یه سری چیزا رو اصلا بهش نمیدم 

یه سری تنقلات رو اصلا نمیشناسه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
میشه در مورد فلوراید تراپی توضیح یدی عزیزم؟پسرم سه سال و دو ماهشه اجازه نمیده براش مسواک بزنم

من بردمش دکتر اون خودش براش انجام داد کلا دو دقیقه طول میکشه ی ماده ای رو میزنه به دندون بچه بدون هیچ درد یا اذیتی برای بچه 

هزینه شم ۶ماه پیش ۲۵۰شد

پسر منم مخالف مسواکه خیلی حرصم میده فسقلی

من بردمش دکتر اون خودش براش انجام داد کلا دو دقیقه طول میکشه ی ماده ای رو میزنه به دندون بچه بدون هی ...

باعث میشه دندوناشون تمیز بشه؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خود فلوراید باعث زود  خراب شدن دندون میشه

نه دیگه اگر اینطور بود که پزشک ها انجام نمیدادن

من به طب مدرن خیلی معتقدم

استا یا شیاف نمیزاری؟؟

نه اصلا

آخرین بار ک بهش استا دادم شش ماهگیش بود برا واکست شش ماهگی و تمام 

یادمه اولین بار ک مریض شد و تب کرد اطرافیان چقد بهم گفتن استا بده ولی اصلا زیر بار نرفتم 

بچم تب شدید هم داشت با این موارد هم قطع نشد

آخرش از طبیب طب سنتی دارو گرفتم و دادمش تا قطع شد

ولی استا ندادم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
من پسرم رو از چهار ماهگی حجامت میکنم الان دوسال و سه ماهشه همین در تقویت سیستم ایمنی تاثیر داره برا ...

عزیزم میشه کمکم کنی من باردارم همش خلط سفید یا سبز پشت حلق دارم و ی بوی عفونتی تو بینی وگلو‌م حس میکنم نمی‌دونم شاید سینوزیتع ولی هرچی ک هست خیلی اذیتم آنتی بیوتیکم خوردم فایده نداشت کلا بدنم زیاد عفونت می‌کنه 

واینکع رفلاکس شدید دارم طوری ک صبحا همش سرفه دارم وحش پری شکم 

من قبل بارداری سینوزیت و رفلاکس داشتم ولی واقعا داروهای شیمیایی روم نمیوفته واسه ثوابتم شده کمک کن خیلی اذیتم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.