2777
2789
عنوان

بچه هاتون رو هر شش ماه چکاپ کامل می برید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5693 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما اصلا چکاپ نمیبریم خدای نکرده مریض بشن اول درمان خونگی نهایتا خوب نشه دکتر میبریم

منم مثل شما با این تفاوت ک گزینه سومتون هم ندارم

با درمان خونگی تمومش میکنم

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نگران نمیشی؟  من همش استرس دارم

نه عزیزم 

نگران چی

البته روش من برا بچم متفاوته 

تقریبا طب مدرن از زندگیش حذفه 

خودم طب سنتی بلدم با همین سبک پیش میرم براش

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
چه خوب  اینطوری عالیه

بله دقیقا 

شکر خدا نتیجه مثبتش هم دیدم

هدف تقویت سیستم ایمنیش بود که به لطف خدا حاصل شد 

عزیزم میشه بگی سرمامیخوره و تب میکنه چیکار میکنی؟زمانی که بدنش عفونت داره بچه

دارچین زنجبیل توی فلاسک مبکنم شب تا صبح 

صبح تا شبم با عسل میدم بخورند

دوسین

داروی امام کاظم 

برای تب بنفشه رو با شکر پودر کردم یه قاشق تو اب سرد میریزم و صاف میکنم میدم بخوره 

با چاشنی بی خیالی و حرص نخوردن

عزیزم میشه بگی سرمامیخوره و تب میکنه چیکار میکنی؟زمانی که بدنش عفونت داره بچه

من پسرم رو از چهار ماهگی حجامت میکنم الان دوسال و سه ماهشه همین در تقویت سیستم ایمنی تاثیر داره

برا تب دمنوش عناب و شکر قهوه ای

لیموشیرین

پاشویه 

دمنوش پونه

دعای نور

آب پیاز و عسل که ب اسهال بیوفته چون اسهال تب رو قطع میکنه 

عرق کاسنی... 

ملاجش رو هم با روغن بادام تلخ چرب میشه کرد تا خدای نکرده تشنج نکنه 

برا عفونت دوسین (ترکیب سیاه دانه و عسل) 

دمنوش آویشن 

برا سرماخوردگی شربت آبلیمو وعسل 

دمنوش پونه وآویشن 

روغن مالی بدن و ملاجش و...