2777
2789
عنوان

بچه هاتون رو هر شش ماه چکاپ کامل می برید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5688 بازدید | 74 پست
واکسن‌های دیگه رو نميدونم ولی واکسن کرونا من رو نابود کرد

نگران نباشید همون فصل بهار برید یه طبیب خوب پیدا کنید تدابیر حجامت ازش بگیرید بدنتون آماده بشه و بعدش حجامت کنید 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگن روند خراب شدن دندون رو کند میکنه ولی ی عده میگن برعکسه دیگه نمیدونم خود دکتر میگفت برای بچه ...

پزشکان هم فقط علمی رو که بهشون دیکته کردن خوب خوندن و برای ما اعمال میکنند علمشون براشون مقدسه و تعصب دارن اگر کسی نظر مخالفی بده یک درصد نمیگن شاید راست بگه برن ثابت کنند علم اونا درسته یا حرف اون شخص  هیچکدوم زحمت تحقیق رو به خودشون نمیدن فقط طرف رو به شدت میکوبوند و انگ بیسوادی بهش میرنن

من همش رو زدم ۱۸ ماهگی رو دیگه نزدم ۹ ماه گذشته هنوز هم بهداشت زنگ میزنه موندم چی بگم بهش 

ولشون کن ب منم زنگ زدن گفتن حالا ک واکسن پسرتو نمیزنی گزارشت رو میدیم شبکه بهداشت من گفتم بدین سلامتی بچم از زنگ و تهدید اونا مهمتره مگه میخان چیکار مون کنن بلاکش کن شمارش رو گوشیتم نیوفته

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
ولشون کن ب منم زنگ زدن گفتن حالا ک واکسن پسرتو نمیزنی گزارشت رو میدیم شبکه بهداشت من گفتم بدین سلامت ...

من شنیدم واکسن 1 سالگی حتی میتونه اختلالات عصبی بیاره واسه بچه نمیدونم راسته یا نه

عزیزم من یک ماهه زایمان کردم ببخشید یبوست خیلی وحشتناک دارم چی بخورم خوبه ؟

کاچی آرد گندم سبوس دار با روغن حیوانی فراوان بدون شکر سفید یا با عسل یا شکر قهوه ایی

شب چند عدد انجیر داخل گلاب خیس کن صبح ناشتا بخور 

من شنیدم واکسن 1 سالگی حتی میتونه اختلالات عصبی بیاره واسه بچه نمیدونم راسته یا نه

متاسفانه عوارضشون ک هست اگه بری تجربه مادرها رو بخونی در مورد عوارض واکسن‌ها بعد از تزریق ب بچهاشون متوجه میشی

ولی متاسفانه عوارض سانسور شدست و نمیزارن بگوش ما برسه

کاچی آرد گندم سبوس دار با روغن حیوانی فراوان بدون شکر سفید یا با عسل یا شکر قهوه ایی شب چند عدد انج ...

من زایمان قبلیم که ۷ سال پیش بود یبوست درمان نشد کله این ۷ سال یبوست بودم خدا کنه با این روش خوب بشم هرچند انجیر و خیس میکردم ناشتا می‌خوردم ولی تاثیر نداشت

من زایمان قبلیم که ۷ سال پیش بود یبوست درمان نشد کله این ۷ سال یبوست بودم خدا کنه با این روش خوب بشم ...

انجیر با گلاب میتونی چندتا آلو بخارا هم داخلش بریزی

سردیجات و سودازاها هم نخور 

روغن زیتون رو هم امتحان کنید

بله دقیقا  شکر خدا نتیجه مثبتش هم دیدم هدف تقویت سیستم ایمنیش بود که به لطف خدا حاصل شد

عزیزم خیلی ازت ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنی بچم همش مریض میشه از وقتی رفته پیش دبستان چکارش کنم بدنش قوی سه خیلی براش ناراحتم

نگران نباشید همون فصل بهار برید یه طبیب خوب پیدا کنید تدابیر حجامت ازش بگیرید بدنتون آماده بشه و بعد ...

سلام لطفا بگید پسرم واصح حرف نمیزنه زبونش  خیلی چیزارو نمیگه ۳ونیم سالشه گفتاردرمانی بردم گفتن اوتیسم نیست و کم کم درست میشه وباهوشه چکارکنم کامل حرف بزنه