2777
2789

نامزد شد... 

خاطرات خیلی زیاده طی این ۶سال 

چه دلم تنگ شد براش 🥺

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همون عکس اول عاشقش شدم 

اما اون منو دوست نداشت 

۱ سال اول عشق یه طرفه بود خیلی تلاش کردم تا بلاخره عاشقم شد😍

عید خواستگاریمه

میشه دعا کنی من و عشقم امسال بهم برسیم❤️

جلو مدرسه بار اول دیدمش

دیگه پیگیرم شد 

۱۶ سالم بود 

اونم ۱۷ سالش بود

از طریق یکی از دوستام پیگیرم شد و شمارمو گرفت

آشنایی ما شروع شد ۶ سال باهم دوست بودیم 

الان من ۲۳ سالمه و اوشون ۲۴ سالشه و ۱۰ ماهه ازدواج کردیم

نفسم به نفسش بسته اس💕

چرا دلت تنگ شد گلم؟

من اصولا دلم تنگ میشه واسش 🤣همین ی ساعت پیش دیدمش بازی دلم تنگ شد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من ۷ ساله یواشکی یه نفرو دوست داشتم

دیگه برام شده بود رویا(چون از نظر تحصیلات اون موقع خیلی فرق داشتیم بعید میدونستم شوهرم بشه) از طرفی هم خودش اصلا منو نمی‌شناخت من دو بار از دور دیدمش ولی واقعا عاشق بودم 

و اینکه شهر محل تحصیلش دور بود کلا همه میگفتن میخواد اونجا بمونه برای همیشه 

دیگه کاری که نباید می شد شد 

خودمم نفهمیدم چطوری 

گفتم وابسته نمی شم هروقت دلم خواست ترکش می کنم فقط واسه اینکه دلش نشکنه می مونم 

روزی چند بار بهم می گفت عاشقتم من یه بارم نمی گفتم

یه روز با بی رحمی تمام باهاش کات کردم بهش گفتم فراموشم کن

شب که اومدم خونه دیدم دلم براش تنگ شد :) 

بهش پیام دادم: منم عاشقتم .

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
من اصولا دلم تنگ میشه واسش 🤣همین ی ساعت پیش دیدمش بازی دلم تنگ شد

از علاقه زیاده فکر کنم 😀

مبارکه گلم 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم