2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن؟

444 بازدید | 45 پست

؟؟

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در مورد کارهای دیگران زیاد فکرکردن؟

اره‌درهر مورد زیاد به یه چیزی فکر کنی زیاد ذهنتو مشغول کنه بی دلیل فکرهای مسخره میان تو ذهنت درگیرش میشی 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اره‌درهر مورد زیاد به یه چیزی فکر کنی زیاد ذهنتو مشغول کنه بی دلیل فکرهای مسخره میان تو ذهنت درگیرش ...

خیلی عذاب اوره سه ساله درگیرشم‌ دوسال پیش رفتم دکتر قرص بهم داد دیگه فراموشی گرفته بودم بدتر درسامم یادم می‌رفت دیگه پارسال قطعش کردم بعداز یکسال خوردن الان دوباره سال آخر دبیرستانم اومده سراغم دیوونه م کرده فکر میکنم فقط خودم اینجوری ام☹️☹️

به چیا فکر میکنی؟ وسواست چیه

چجوری بگم نسبت به درس خواندن وسواس دارم چند بار باید بخونم ی متن و تا مطمئن بشم کامل رفته تو ذهنم جلو جلو به آینده فکر میکنم که مثلاً در آینده میخواد این اتفاق بیفته در صورتی که هیچکس جز خدا از آینده خبر ندارع کلا زیاد خیالبافم حالا اینا به کنار مشکلی نیست افکار منفی که میان تو سرم باعث میشه سردرد بگیرم انگاری بهشون فکر نکنم یچیز گمشده ای دارم کلا معتاد شدم به چیزهای منفی فکر کنم چند بار هم تلاش کردم مثبت اندیش باشم ولی ی لحظه خوبه بعدش دوباره ذهنم درگیر میشه 😓😓 از سال دهم دبیرستان شروع شد همون سالی که کرونا اومد مدرسه ها هم آنلاین شد همش تو خونه درس می‌خواندم فکر کنم دیوونه شدم 

به چیا فکر میکنی؟ وسواست چیه

حتی یه بار ی منگنه توی پیتزایی سفارش دادیم از تو دهنم در آوردم شب بود خوابیدم نصف شب استرس منگنه ای که تو پیتزا بود اومد سراغم همش با خودم میگفتم وای اگه می‌رفت تو گلوم پاره میشد چی از غذا خوردن دیگه بدم اومده بود تا یکماه درست غذا نمی‌خوردم همش فکرم سمت منگنه تو پیتزاهه بود ی ذره گلوم می‌سوخت فورا استرس میگرفتم که نکنه چیزی رفته تو گلوم به ظاهر خنده داره میدونم ولی شده بود ملکه ی ذهنم این ترسش !! چند بار بخاطر استرس آوردم بالا معده م استرسیه دیگه بعداز اونم که فراموش کردم رفتم دوازدهم اول مهر دیگه تا چند وقت صبحای زود که از خواب پا میشدم برم مدرسه حالت تهوع میگرفتم صبحونه میخوردم کلا داستان پیچیده ای دارم 😂😂 میدونم برای هرکس تعریف کنم ازم می‌خنده برای همین پیش خودم نگهش میدارم تو ذهنم 😐

حتی یه بار ی منگنه توی پیتزایی سفارش دادیم از تو دهنم در آوردم شب بود خوابیدم نصف شب استرس منگنه ای ...

نه عزیزم اصلا خنده دار نیست وسواس فکری یعنی فکرای غیر منطقی که آدمو اذیت میکنه دیگه اگر منطقی باشه که دیگه نمیشه وسواس...

تو باید دارو مصرف کنی ی مدت مصرف کنی بعد دکتر قطع کنه ببینی خوب میمونی اگر نه که تا اخر عمر مصرف کنی...

نمیگم دارو صد در صد خوب میکنه اما حداقل ۷۰ درصد ادمو ریلکس تر میکنه نسبت به مسائل چون با وسواس زندگی کردن خیلی سخت من خودمم درگیرشم