2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 45 پست
نه عزیزم اصلا خنده دار نیست وسواس فکری یعنی فکرای غیر منطقی که آدمو اذیت میکنه دیگه اگر منطقی باشه ک ...

باعث میشه سردرد بگیرم 😭البته اینم بگم که تو دستشویی که میرم یا حموم که میرم تنها میشم با خودم حرف میزنم اینم بنظرت نشونه وسواس فکریه

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
باعث میشه سردرد بگیرم 😭البته اینم بگم که تو دستشویی که میرم یا حموم که میرم تنها میشم با خودم حرف م ...

نه عزیزم این وسواس نیست وسواس فقط فکرای غیر منطقی که باعث استرس میشن...باید دارو مصرف کنی گلم 

نترس دارو حافظه رو کم نمیکنه اگرم کم کنه انقدی نیست که نتونی درس بخونی یا کار کنی من چند سال مصرف کردم برنامه نویس کامپیوترم هستم از سال های کنکورمم مثل تو دچارش شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این وسواس نیست وسواس فقط فکرای غیر منطقی که باعث استرس میشن...باید دارو مصرف کنی گلم  ...

سردردم میگیری بخاطر فکرهای منفیت؟!🥺

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
نه عزیزم این وسواس نیست وسواس فقط فکرای غیر منطقی که باعث استرس میشن...باید دارو مصرف کنی گلم  ...

من بخدا ی لحظه ای حواسم نیست همش میرم تو فکر !!مثل دیوونه ها شدم خدا کمکم کنه کمک هرکس کنه که این مشکل و داره مغزم داره آب میشه 

من بخدا ی لحظه ای حواسم نیست همش میرم تو فکر !!مثل دیوونه ها شدم خدا کمکم کنه کمک هرکس کنه که این مش ...

اره عزیزم منم سردرد میگرفتم ولی الان قرص سیتالوپرام مصرف میکنم دارم بهتر میشم خداروشکر

اره عزیزم منم سردرد میگرفتم ولی الان قرص سیتالوپرام مصرف میکنم دارم بهتر میشم خداروشکر

من الان خیلی سردرد وحشتناکی دارم ی روانپزشک خیلی خوب پیدا کردیم بندرعباس هستیم خودمون اینم میگه تا ۵ بهمن نوبتش پره اینترنتی نوبت میده تلفنی هم هرچی زنگ می‌زنیم جواب نمیده فقط ی خانمی هست تلفن گویا میگه برای دریافت نوبت به سایت مراجعه کنید دکتر اعصاب و روان خیلی کم داره بقیه همه مغز و اعصاب هستن این دکتره از همه کارش بهتره وسواس فکری و ..رو می‌تونه خیلی خوب درمان کنه همه نظر دادن راضی بودن ازش 

انشالله که منم بخورم خوب بشم عزیزم 🥺

من الان خیلی سردرد وحشتناکی دارم ی روانپزشک خیلی خوب پیدا کردیم بندرعباس هستیم خودمون اینم میگه تا ۵ ...

این همه صبر کردی چند روزم صبر کن گلم ایشالا بری دکتر حالت کاملا خوب میشه غصع نخور 

این همه صبر کردی چند روزم صبر کن گلم ایشالا بری دکتر حالت کاملا خوب میشه غصع نخور 

انشالله اینقدر سخت میگذره بهم که ی لحظه به خودکشی فکر میکنم در صورتی که میدونم گناهه😓🥺

انشالله اینقدر سخت میگذره بهم که ی لحظه به خودکشی فکر میکنم در صورتی که میدونم گناهه😓🥺

عه نه فداتشم خودکشی واسه چی‌..اضطرابم داری؟؟ 

ببین تمام این حالتاتو درک میکنم ولی مطمئن باش خیلی بهتر میشی

عه نه فداتشم خودکشی واسه چی‌..اضطرابم داری؟؟  ببین تمام این حالتاتو درک میکنم ولی مطمئن باش خی ...

اره وقتی این فکرا میاد سراغم از غروب به بعد شبا اظطراب میگیرم همش 

عه نه فداتشم خودکشی واسه چی‌..اضطرابم داری؟؟  ببین تمام این حالتاتو درک میکنم ولی مطمئن باش خی ...

وای عزیزم باهات که صحبت میکنم خیلی آروم میشم میدونم خودم تنها نیستم اینجوری ام بهت درخواست دوستی دادم گلم ❤️❤️

وای عزیزم باهات که صحبت میکنم خیلی آروم میشم میدونم خودم تنها نیستم اینجوری ام بهت درخواست دوستی داد ...

بببن اصلا تنها نیستی خیلی ادمای زیادی اینطوری هستن...

همیشه به این فکر کن که ما چه خوب و چه بد ی روزی همه از این دنیا میریم به آغوش خدایی که خیلیییییی مهربونه و دنیایی که پر از آرامشه...

پس صبر داشته باش و هیچوقت به خودکشی فکر نکن و واسه زندگی این دنیات هدف تعیین کن دارو هم مصرف کن که وقتی فکر میاد به سرت اضطراب نده بهت...سعی نکن فکراتم بیرون کنی از ذهنت 

الان دقیقا فکرت چیه؟ ترس از چیا داری؟

به هر چیزی فکر کنم عمیق نسبت بهش ترس میاد تو ذهنم مثلا چند وقتیه کتاب درسیمو زیاد میخوندم چون یک‌ماهه فعلا نمیتونم برم مدرسه اومدیم خارج از شهر صاحبخونع اذیت کرد بلندمون کرد ما هم پول رهن و برداشت جای کرایه ش مجبور شدیم بیایم خونه یکی از آشناها خیلی سختی کشیدیم و میکشیم هنوزم تو خونه روزانه هم رفتیم این مدت برای همین نه سرویس هیچکس نمیتونه اینجا بیاد دنبالم هر روز صبح باید خودم تو خونه از خواب بلند میشم طبق برنامه کلاسیم درسامو بخونم تا عقب نمونم چند روزی خوب بود فکرای منفی داشتم ولی نه زیاد کم بود با خودمم حرف میزدم تو تنهایی یا دستشویی که میرفتم ولی ی چند روزه فکرهای منفیم شدت گرفته مثلا موقعی که در کتاب و باز میکنم میخونم قبلش خیلی نرمال میخوندم ولی الان نسبت بهش ترس دارم از حفظ کردن درسها دیگه بدم اومده میترسم از کتابم در صورتی که درسمم خوبه نمی‌دونم ی فکر مزاخمی تو سرمه همش میگه داری اشتباه میخونی متن و بهم استرس وارد می‌کنه سردرد میگیرم در صورتی که میتونم فکرم الکیه ولی نمی‌دونم چرا اینجوری میشه تو سرم اصلا شده توماری تو سرم این فکرهای منفی حالا اگر ی ترس دیگه بیاد تو ذهنم این ترس کتاب و درس از سرم می‌ره بیرون دوباره مشغول اون فکره میشم یعنی ذهنم مدام درگیره هنگام اصلا 😭😭