2777
2789
عنوان

علائم حاملگی 😬

390 بازدید | 44 پست

سلام 

تقریبا یک هفته حالت تهوع شدید دارم همین طور سر گیجه اما کم شده کمر درد و دل دردشدید دارم مثل وقتایی که پریودم دور نافمم میخاره و درد میکنه فردا موعد پریودمه چهار روز پیش تست گذاشتم منفی بود جلوگیریمم طبیعی یه همش احساس میکنم حامله ام استرس میگیرم اخه هنوز چند ماه خونه خودمم سنمم خیلی کمه شوهرمم میگه بچه از الان زوده اما اگه باشه هم دوست داره فقط به فکر منه که میگه سنم کمه اگه فردا تست بگیرم ممکنه نشون بده 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته

اگه دعوام نمیکنی 16 😬  

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
دلم میگ حامله ای😂🤩

نمیدونم خیلی میترسم اگه فکر میکنین سنم کمه اینجا کلا رسمه همین سن ازدواج 

شاید بخاطر استرسیه ک داری

استرس خیلی دارم اما سعی میکنم بیخیال باشم اخه اگه هم باشه به قول شوهرم هدیه خداست 

استرس خیلی دارم اما سعی میکنم بیخیال باشم اخه اگه هم باشه به قول شوهرم هدیه خداست 

خب انشالله خیره عزیزم نگران نباش

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده