2777
2789
عنوان

خانومای که فکر اقتصادی دارن

187 بازدید | 19 پست

من 700تومن دستمه چه کاری می تونم انجام بدم که توی یه ماه صد تومن روش سود کنم یا بیشتر 

یا اینکه حداکثر تو دوماه یه سود خوب روش بیاد 

ممنون بابت راهنمایی هاتون 🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی دور و برت داری ازت خرید کنه مثلا یه چی مثل لباس بخر بفروش سود بیاد روش 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
اگه کسی دور و برت داری ازت خرید کنه مثلا یه چی مثل لباس بخر بفروش سود بیاد روش 

نه حوصله چیزای خورده ریز رو ندارم 

خودم تو فکر ماشینم 

ولی نمی‌دونم چه ماشینی سود بهتری میده 

اها پس خیلی چیزا میشه 😂 

خرید و فروش خیلی سود داره اما به شرطی که مطمعن باشی سود میکنی نه ضرر تو اوضاع الانم قیمتا بالا پایین میره ادم میمونه چیکار کنه 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 

با این شرایط ماشین ، ولی اونم ریسک داره نه فقط این بلکه هر چیزی بخری هیچوقت نمیتونی مطمعن باشی که طی این مدت زمان سود کنی ، بلکه احتمال ضرر هم بالاست

کاربری سابق برای دوستانی که میشناسن jojegg 🐥( تاپیک پس انداز...)

نه حوصله چیزای خورده ریز رو ندارم  خودم تو فکر ماشینم  ولی نمی‌دونم چه ماشینی سود بهتری ...

الان پرایدم بگیری سود میکنی ماشالا ماه ب ماه میره بالا لعنتی انگار لندکروزه 😏

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸