2777
2789
عنوان

گدایی ....😅

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 84 پست
شما هم مریض شدی 🥺مهدیار مریض شد منم پشتش مریض شدم الان یکم بهترم  برای سلامتیت حمد میخونم ان‌ ...

آره متاسفانه خیلی هم بده ویروسش 

از شنبه دارم مرتب دارو می‌خورم ولی هنوزم خوب نشدم همه جام درد می‌کنه و سرفه آبریزش بینی گلو درد  و ....دارم😔

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام گلم ممنونم شکر  خودم هم درگیر شدم خواهر چند روزه شدید گرفتم اذیتم لطفا دعام کن ممنونم&nbs ...

عزیزم برای سلامتیت حمد شفا می خونم و صلوات می فرستم ان شاءالله خیلی زود سرحال میشی 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای سلامتیت حمد شفا می خونم و صلوات می فرستم ان شاءالله خیلی زود سرحال میشی 

الهی آمین خیلی ممنونم خواهر جون💖🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
آره متاسفانه خیلی هم بده ویروسش  از شنبه دارم مرتب دارو می‌خورم ولی هنوزم خوب نشدم همه جام درد ...

آره خیلی بده 

برای ما هم همه این علایم هنوزم هست و دارو هم میخوریم فقط آبریزش کم شده 

چرا خوب نمیشه این لعنتی من نمی‌دونم 😭😭 

ان‌شاءالله زود خوب شی گلم 

از بس دارو خوردیم این مدت دیگه بدنمون ضعیف شده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

آره خیلی بده  برای ما هم همه این علایم هنوزم هست و دارو هم میخوریم فقط آبریزش کم شده  چر ...

ای خدا چقدر بد ، انگار ویروسش بیشتر طول می‌کشه خوب بشه 😥 

الهی آمین ممنونم عزیزم و همچنین گلم 🙏 

اللهم صل علی محمد. و آل محمد و عجل فرجهم 

ای خدا چقدر بد ، انگار ویروسش بیشتر طول می‌کشه خوب بشه 😥  الهی آمین ممنونم عزیزم و همچنین گلم ...

آره دکتر گفت معمولا یک ماه طول می‌کشه 😥😥😖 

خیلی ممنون گلی 

ان‌شاءالله شما هم زودتر خوب بشی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

آره دکتر گفت معمولا یک ماه طول می‌کشه 😥😥😖  خیلی ممنون گلی  ان‌شاءالله شما هم زودتر خو ...

وای خدا یکماااااه؟! ولی امیدوارم خیلی زودتر خوب بشیم 

خدا خودش صبرمون زیاد کنه. و بهمون آرامش ببخشه الهی آمین 🥺🙏💚 

ممنونم مهربونم 

وای خدا یکماااااه؟! ولی امیدوارم خیلی زودتر خوب بشیم  خدا خودش صبرمون زیاد کنه. و بهمون آرامش ...

ان‌شاءالله عزیزم الهی آمین خدا از دهنت بشنوه 

من دیگه حوصله دارو و دمنوش ندارم 😫

مال ما که از هفته پیش بچه ها مریض شدن بعد هنوز کامل خوب نشدن و سرفه ها مونده خودمم مریض شدم 

انگار خستگی تو تن آدم میمونه  😔

الهی آمین خواهر

@رایحه_بهشت     @پرتقالتامسونم     @سمیه_12     @مهر_رخسار ‍& ...

سلام گل

چشم❤

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

ممنونم عزیزم  ان شاءالله حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم

ببخشید گلم شما حوزه درس خوندین؟چندتا سوال دارم ؟

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
ببخشید گلم شما حوزه درس خوندین؟چندتا سوال دارم ؟

سلام عزیزم 

بله 

اگه بتونم خوشحال میشم کمک کنم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
سلام عزیزم  بله  اگه بتونم خوشحال میشم کمک کنم

خیلی ازتون ممنونم،اینجا بپرسم یا تاپیکتون منحرف میشه؟

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏