2777
2789
عنوان

گدایی ....😅

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 84 پست
خیلی ازتون ممنونم،اینجا بپرسم یا تاپیکتون منحرف میشه؟

همینجا بپرسید

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
همینجا بپرسید

گلم من ارشد کامپیوتر دارم و خانه دارم.

دو سه ساله میخوام برم حوزه که بقیه منصرفم میکنن،امسال نمیخوام به حرف کسی گوش کنم و دلم میخواد ثبت نام کنم.یه کشش خاصی منو سوق میده به اون سمت.هدف خاصی ندارم فقط میخوام یاد بگیرم بیشتر و بیشتر.

حلال و حروم و محرم و نامحرم و ذکر و دعا و روزه و... دارم.

اما حجابم خیلی کامل نیست و نمازامم ..😇😢

نمیخوامم به کسی بگم،ای کاش غیر حضوری بود که ظاهرا نیست.

چون امسال همه حوزوی ها استخدام دبیری آموزش و پرورش شدن اگه بگم فکر میکنن فکر استخدامم و کلا درکم نمیکنن.

خدا تو کل زندگیم هرگزو هرگز و هرگز تنهام نذاشته و همیشه برام معجزه کرده،میگم من چرا بندگی نکنم.

و اینکه درسم خیلی عالی بود تو کل دوران تحصیلم و همیشه تو بهترین مدرسه و بهترین دانشگاه بودم به نظرتون درسهای اینجا رو میتونم بخونم با وجود ۳۳سال سن و ۴تا بچه؟

یکم از شرایطش برام توضیح میدین؟

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینجا بپرسید

گلم من هنوز منتظر جوابتون هستم🌹

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
گلم من هنوز منتظر جوابتون هستم🌹

سلام عزیزم 

ببخشید چند روزه مهمونم  نمیتونم زیاد بیام سایت 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
گلم من ارشد کامپیوتر دارم و خانه دارم. دو سه ساله میخوام برم حوزه که بقیه منصرفم میکنن،امسال نمیخوا ...

ان شاءالله موفق باشید 

من خیلی متوجه سوالتون نشدم؟

چادر و حجاب از زی طلبگی هست 

اگر واقعا علاقه دارید اوایل مثلا فقط موقع رفتن  به حوزه چادر بپوشید 

یا از عبا استفاده کنید 

آموزش غیر حضوری هم دارند 

درس ها سنگین هستن ولی مهم ترینش سال اول هست 

اگه سال اول  پایه تون قوی باشه 

خیلی خوبه و سخت نیست

لازم نیست که خانواده ها هم بدونن 

ان شاءالله موفق باشید  من خیلی متوجه سوالتون نشدم؟ چادر و حجاب از زی طلبگی هست  اگر واق ...

ممنونم عزیزم،شما ببخشید .به من گفتن تا ۷۰ تا واحد نخونده باشی نمیتونی،بعد از اونم نیمه حضوری امکانش هست.

با چادر مشکلی ندارم،الانم چادر سر میکنم اما چادری بودن تو شهر ما مثل تهران یا بعضی شهرها نیست.مثلا چادر من کش نداره و رو هم نمیگیریم.موهامم کامل تو نمیبرم‌.

گفتم شاید تو تحقیق ایراد بگیرن البته هیچ‌مشکل خانوادگی و ... ندارم .خداروشکر .فقط همین چند تا تار مو همیشه بیرونه.دوران مجردی هیچ گونه شیطنت و بازیگوشی نداشتم و روسفیدم.خانواده همسرم و خود همسرمم مشکلی ندارن.

میترسم بقیه عذابم بدن.

برات خوندم 

ممنونم

ان شاءالله حاحت روا بشی

خوندم عزیزم برای منم دعا کنید

ممنونم 

ان شاءالله حاجت روا بشید