2777
2789

امروز پریود شدم فردا باید برم سونو

فک کنم روزای اول بهمن انتقال بدن

شما در چ حالید🥲

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که تاپیک بارداری رو هر چه زودتر بزنی 

ممنون از لطفت عزیزدلم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
عزیزم هزینش چقدر میشه آی وی اف؟

تا الان ۴۰ و خرده آی 

ان شاالله اواخر برج دیگه تاپیک بارداریتو بزنی🌸😍❤آمین

خواهر منم برج دیگه داره. براش دعا کن. دوبار هزینه کرد ولی نتیجه ندید. اصلا هزینه اش به جهنم. خیلی روح و روانش اسیب دید. دعاش کن با قلب شکسته ات، این بار دیگه خبر بارداریشو بفهمم و ساعتها اشک ذوق بریزم و سجده شکر بجا بیارم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
ان شاالله اواخر برج دیگه تاپیک بارداریتو بزنی🌸😍❤آمین   خواهر منم برج دیگه داره. براش دعا کن ...

من که نتیجه دیدم و سقط شد 🥲 ممنون توام دعا کن منم نتیجه یگیرم و بمونه برام

من که نتیجه دیدم و سقط شد 🥲 ممنون توام دعا کن منم نتیجه یگیرم و بمونه برام

ای خدا 🥺 پس توهم دردو غمت کمتر از درد خواهرم نیس. الهی عزیزم. 

ان شاالله این بار نتیجه مثبت می بینی و 8ماه بعدش بغلت میگیرش سالم و سلامت ❤🌺

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
ای خدا 🥺 پس توهم دردو غمت کمتر از درد خواهرم نیس. الهی عزیزم.  ان شاالله این بار نتیجه مثبت م ...

ممنون گلم انشالله قسمت همه منتظرا❤🤲

ممنون گلم انشالله قسمت همه منتظرا❤🤲

شهریوری جان

انتقال دادین شما؟

تو چ مرحله ای هستین؟؟

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹  
شهریوری جان انتقال دادین شما؟ تو چ مرحله ای هستین؟؟

نه هنوز عزیزم

شرایط رحمم گفتن خیلی عالی نیس

فردا وقت سونو دارم بازم. اگه خوب باشه تاریخ انتقال میگن

توروخدا دعام کنید 

نه هنوز عزیزم شرایط رحمم گفتن خیلی عالی نیس فردا وقت سونو دارم بازم. اگه خوب باشه تاریخ انتقال میگ ...

عزیزززم انشالاه ک اینسری شرایط و ضخامتت عالی

و بسلامتی باردار میشی

توکل کن بخدا

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹  
عزیزززم انشالاه ک اینسری شرایط و ضخامتت عالی و بسلامتی باردار میشی توکل کن بخدا

ممنون از لطفت عزیزم انشالله