2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست قابل اعتماد نه اما دو تا دخترخاله دارم‌که وقعی ترین چهره م رو دیدن پیششون خودِ خودمم

خدا حفظشون کنه قدرشو بدون من الان رفتم دانشگاه قدر دوستای مدرسه م رو می دونم 

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
اصلا به چی دوستی نباید اعتماد کرد

میدونم اما ما انسانیم نیاز داریم گاهی ب همدم من چون مغرورم و یکم درونگرا زیاد نمیتونم تو دانشگاه باکسی ارتباط بگیرم 

آره یمدت کوتاه همچین دوستی ای روتجربه کردم حالم واقعا باهاش خوب بود ولی خوب ترجیح دادم ادامه ندم&nbs ...

چطور مگه ؟منم بایکی دوست بودم مدتیه بهم‌زدیم خیلی حالم بده 

چطور مگه ؟منم بایکی دوست بودم مدتیه بهم‌زدیم خیلی حالم بده 

خوب اینجوردوستیا میطلبع که دوطرف باهم یجورایی یکی شن مچ شن اعتمادازهردوطرف یه اندازه باشه رک وراست باشن باهم ..یجورایی خیال تخت میخواد...من باایشون اینجوربودم ولی خوب ایشون خیرکمی احتیاط داشتن تورابطمون بخاطرهمین تصمیم گرفتم تموم کنم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دقیقا منی😐💔

دلیلمون چی بودد جدی من حوصله نداشتم باهام هعی حرف بزنه 😂😂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨