2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوره کارش تو ای وی اف؟اخلاقش چطوره؟من از رشت می‌خوام بیام دوس دارم قبلش خوب تحقیق کرده باشم

کلا خیلی خوش اخلاقه 

کارشم خوبع،حداقل من یکی که ازش جواب گرفتم،بعد ۸ سال ناباروری فقط یکبار منو iui کرد و نتیجه گرفتم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
کلا خیلی خوش اخلاقه  کارشم خوبع،حداقل من یکی که ازش جواب گرفتم،بعد ۸ سال ناباروری فقط یکبار من ...

سلام عزیزم تبریک میگم بارداریتو ی سوال داشتم شما بیمارستان مهدیه ای یو ای کردید اگه مشکلی نیس مشکلتون چی بودش 

منم رفتم پرونده باز کردم ولی گفتن شوهرم این مرکز باید آزمایش بده اونم پر بود افتاد فروردین ماه میخوام بدونم برای شمام همینطوری وقت دادن 

سلام عزیزم تبریک میگم بارداریتو ی سوال داشتم شما بیمارستان مهدیه ای یو ای کردید اگه مشکلی نیس مشکلتو ...

سلام زنده باشی 

اره منم مهدیه  iui کردم 

تنبلی تخمدان و پولیپ رحم داشتم 

اره واسه آقایون یکم ازمایشاشون معطلی داره

[QUOTE=277927838]سلام زنده باشی  اره منم مهدیه  iui کردم  تنبلی تخمدان و پولیپ رحم داشتم  اره ...[/QUOTEسلام وقت بخیر من شوهرم میخواد آزمایشش بده مهدیه ولی آزمایشگاهش ب درد بخور نیس درسته 

سلام زنده باشی  اره منم مهدیه  iui کردم  تنبلی تخمدان و پولیپ رحم داشتم  اره ...

چون من شوهرم بیرون آزمایش داده بود گفتن باید مرکز خودمون آزمایش بده 

من اونجا آزمایش ذخیره تخمدان دادم جوابش اشتباه بود الان موندم آزمایش اسپرم هم اشتباه بکنن😪😪

[QUOTE=277927838]سلام زنده باشی  اره منم مهدیه  iui کردم  تنبلی تخمدان و پولیپ رحم دا ...

شوهر من توی مرکز ناباروریش آزمایش داد که درست بود جوابش

چون امروز ج آزمایش گرفتم با دست نوشتن شنبه میبرم پیش کاوه سلطان زاده اون جواب ک ماه پیش بیرون داد هم ...

اره سلطان زاده خیلی خوبه

اره سلطان زاده خیلی خوبه

من چون مهدیه ارزون تر بود رفتم ولی آزمایشگاهش کسی قبول نداره  چون آزمایش ذخیره تخمدان منم اشتباه گفتن الان نگرانم موندم چیکار کنم میترسم جواب اسپرم اشتباه باشه مسیر درمانی مارو عوض کنن شما کی آزمایش دادی