2777
2789
عنوان

ازسزارین دوم وحشت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برااولی چون بامحیط اتاق عمل اشنایی نداشتم انگار ترسم کمتر بود ولی برااین ازالان وحشت دارم

منم مثل شما بودم و همین حسا رو داشتم، چاره ای نیست فقط باید از نظر ذهنی خودتو آماده کنی و بپذیریش، ب خودت بگو اینم یه مرحله ست ک باید بگذرونمش

چرا وی بک نمیشدی؟ فاصله بچه ها چقدره؟ 

من بعد از 25 ماه وی بک شدم

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
پمپ درد چ جوریاس جریانش اگ واقعا دردو کمترمیکنه منم بگم برام بذارن

عالیه اصلا به آدم حس ارامش میده و نترسیدن چون اختیارش دست خودته هروقت خواستی فشارش میدی دیگه منت پرستار وبقیه رو نمیکشی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

چیا میکشیم ما زنا سر زایمان

سال 98 زایمان طبیعی

از ساعت 3 شب دردام شروع شد 6 و 25 دقیقه دخترم بدنیا اومد

قبل بدنیا اومدن که هی با دست معاینه میکنن

بعد بدنیا اومدن و زدن بخیه هم دکتره اومد دستشو کرد تو واژنم خونریزی زیاد درد زیاد بعد زایمان اینم دستشو کرد اون تو دیگه مردم خدا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بیهوشی بودین؟ آخه به خاطر آمپول بی حسی تا چند ساعت نباید تکون خورد

اره اولی بی حسی بودم ولی دومی بیهوشی بیهوشی خیلی بهتر بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم مث تو برا اولی با اتاق عمل اشنا نبودم و کنجکاو بودم برا دومی هم کمی میترسیدم و ب امید دیدن دخترم ...

ان شاالله دعا کن بتونم باخودم کنار بیام بخدا از الان خواب وخوراک ندارم خیلی میترسم 

منم مثل شما بودم و همین حسا رو داشتم، چاره ای نیست فقط باید از نظر ذهنی خودتو آماده کنی و بپذیریش، ب ...

سلام عزیزم

وی بک چجوریاس من از سزارینم ۳ سال گذشته بنظرت میشه 

آخه میگن ممکنه رحم پاره بشه

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.