2777
2789
عنوان

ازسزارین دوم وحشت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن بی حسی از بیهوشی بهتره والا ب نظرمن هیچکدوم بهتر نیس اصلا نمیخاستم دومی رو باردارشم ناخواسته بو ...

من اولی بیهوشی بودم دومی بیحسی. از بیحسی بیشتر راضی بودم. درد هم مثل اولیم قابل تحمل بود و فقط شب و روز اول . من برای دومی خیلی استرس داشتم ببشتر بخاطر اینکه میدونستم بچه داری چه سختی هایی داره و اینکه کرونا توی اوجش بود و من نگران بچه بودم.

من اولی خیلی اذیت شدم دومی عالی بود بعد عمل به هوش اومدم خودم پاشدم از تخت عمل رفتم رو تختم🤐😂 پمپ درد داشتم اصلا درد نکشیدم راحت پاشدم راه رفتم زودترم خوب شدم دفعه اول چون ادم اشنایی نداره ترس داره ولی با برنامه ریزی و آمادگی ذهنی بره خیلی راحتتره

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من اولی خیلی اذیت شدم دومی عالی بود بعد عمل به هوش اومدم خودم پاشدم از تخت عمل رفتم رو تختم🤐😂 پمپ ...

پمپ درد چ جوریاس جریانش اگ واقعا دردو کمترمیکنه منم بگم برام بذارن

من اولی خیلی اذیت شدم دومی عالی بود بعد عمل به هوش اومدم خودم پاشدم از تخت عمل رفتم رو تختم🤐😂 پمپ ...

بیهوشی بودین؟ آخه به خاطر آمپول بی حسی تا چند ساعت نباید تکون خورد

پمپ درد چ جوریاس جریانش اگ واقعا دردو کمترمیکنه منم بگم برام بذارن

مورفین هس دکتر من گفت ممکنه بره تو شیرت بچه بخوره و بیهوش بشه و برام نذاشت ومن بدون مسکن درد بعد از سز روتحمل کردم فقط باشیاف

برااولی چون بامحیط اتاق عمل اشنایی نداشتم انگار ترسم کمتر بود ولی برااین ازالان وحشت دارم

منم مث تو برا اولی با اتاق عمل اشنا نبودم و کنجکاو بودم برا دومی هم کمی میترسیدم و ب امید دیدن دخترم ب خودم روحیه میدادم و خلااااصه این که بعدها برا سومی هم سزارین شدم و بالاخره بخوای نخوای این روزا میگذره ر بعدها برات خاطره میشه و بی حسی از بیهوشی هزاران بار بهتره. تو هم انشالله ب سلامتی و راحت فارغ میشی 

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃

منم احتمالا چهار هفته دیگه موعد سز دوممه

ولی اصلا نگران نیستم

خود سزارین که نگرانی نداره

بی خیال بابا، این روزای آخرو خوب بخواب که بدنیا بیاد دیگه خبری از خواب نیس😍😅

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤