سلام شنبه باید بستری بشم برای عمل سزارین سر سز اولی خیلی اذیت نشدم چون از محیط اتاق عمل آگاهی نداشتم انگار ترسم کمتربود ولی نمیدونم چرا از الان برا دومی ترس و استرش افتاده ب جونم خیلی میترسم از اتاق عمل و بی حسی و دردای بعد عمل،کاش میشد طبیعی بیارم بیاین یکم بحرفیم شاید آروم بشم خیلی استرس دارم
مورفین هس دکتر من گفت ممکنه بره تو شیرت بچه بخوره و بیهوش بشه و برام نذاشت ومن بدون مسکن درد بعد از ...
من که استفاده کردم خیلی عالی بود شیرم فقط یبار دادم بچم بعدش شیرخشک خورد اومدم خونه دوباره شیر خودمو خورد اصلا بچم حالش بد نشد فوقش یه روزه پمپ درد زیاد نیست که ترشحش تو شیر خطرناک باشه
ب دکترم تو مطب بگم وهماهنگ کنم یا وقتی ک رفتم بیمارستان موقه تشکیل پرونده درخاس پمپ دردو بدم
من اصلا به بیمارستان نگفتم به دکترم گفتم خودم از لوازم پزشکیا خریدم و موقع زایمان بردم دادم دکتر تو اتاق عمل بیهوش بودم برام وصل کرده بود
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نه اینکه حس نکنم چرا درد داشتم ولی یه حالت خواب و بیدار بود. مثه بقیه خانما داد میزدن از درد اونجوری نبودم بنظرم بگیرید حتما چون دردش زیاده واقعا بخصوص موقعی که پرستار شکمو فشار میده 😖