2777
2789
عنوان

ازسزارین دوم وحشت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4793 بازدید | 71 پست
خوبه که  جنست جور شده ماشاالله

اره خداروشکر براهمین دیگ نمیخام بچه بیارم همین بسلامتی بدنیا بیاد دیگ پشت دستمو داغ میکنم بچه بیارم😃البته اگ تااون موقه از استرس سزارین واتاق عمل سکته نکنم نمیرم😭

پارسال شهریور عمل شدم.  الان هشت هفته ام

کمترین فاصله ای ک برای وی بک بوده 18 ماهه، شمام احتمالش هست بتونی ولی باید یه دکتر نترس پیدا کنی ک این فاصله کمو قبول کنه

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورفین هس دکتر من گفت ممکنه بره تو شیرت بچه بخوره و بیهوش بشه و برام نذاشت ومن بدون مسکن درد بعد از ...

من که استفاده کردم خیلی عالی بود‌ شیرم فقط یبار دادم بچم بعدش شیرخشک خورد اومدم خونه دوباره شیر خودمو خورد اصلا بچم حالش بد نشد فوقش یه روزه پمپ درد زیاد نیست که ترشحش تو شیر خطرناک باشه

ب دکترم تو مطب بگم وهماهنگ کنم یا وقتی ک رفتم بیمارستان موقه تشکیل پرونده درخاس پمپ دردو بدم 

من اصلا به بیمارستان نگفتم به دکترم گفتم خودم از لوازم پزشکیا خریدم و موقع زایمان بردم دادم دکتر تو اتاق عمل بیهوش بودم برام وصل کرده بود 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وقتی پمپ درد گذاشتی واقعا هیچ دردیو حس نکردی؟

نه اینکه حس نکنم چرا درد داشتم ولی یه حالت خواب و بیدار بود.  مثه بقیه خانما داد میزدن از درد اونجوری نبودم بنظرم بگیرید حتما چون دردش زیاده واقعا بخصوص موقعی که پرستار شکمو فشار میده 😖