2777
2789

من پنچ تا پارچه سفارش دادم از یه شهرستان هر کدوم یک مترو نیم پنج تا رنگ مختلف وقتی بسته رو برام آوردن دیدم سه تاشو برداشتن دوتاش مونده چیکار کنم از کجا شکایت کنم نزدیک یک تومن میشه اون سه تا تیکه حالا پولش به جهنم من دفعه اولم نبود ک خرید آنلاین کردم اعتماد آدم بهم میریزه 

نههههه؟؟؟!!!😧

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

شاید فرستنده کم گذاشته

تیپاکس که بسته رو باز نمیکنه

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی فرستنده درست فرستاده؟ 

اول از اون لحاظ مطمئن شو، اگر درست بود زنگ بزن تیپاکس تهران و شکایت کن.

کلا تیپاکس مجموعه جالبی نیست و مشکل زیاد دارن. شرکت پست خیلی بهتره.

شاید فرستنده کم گذاشته تیماکس که بسته رو بلز نمیکنه

نه بنده خدا برام فیلم دوربین مدار بسته اشو فرستاد قشنگ پنج تا تیکه رو گذاشته تو مشما بعدم تو یه گونی تمیز ولی گونی ک دست من رسید کثیف بود و با چسب بسته بودن 

قشنگ سه تا پارچه رو کادو میکنه میده زنشو مادر زنشو نادرش😂😂😂😂😂😂😂😂😂

صرفا# _جهت_خنده

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نه بنده خدا برام فیلم دوربین مدار بسته اشو فرستاد قشنگ پنج تا تیکه رو گذاشته تو مشما بعدم تو یه گونی ...

معلومه روزی که رفته تیپاکس وزن بسته چقدر بوده 

اگر کمتر ۱ کیلو باشه معلوم نمیشه 

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA
مگه بسته ها کد ارسال نداره ؟  و شما امضا نکردین برای دریافت ؟  برو پست دیگه

آها اینم بگم تو سایت وزن بسته رو زده ۴ کیلو و خورده ای ولی بسته ای ک دست من رسید یک کیلو هم نبود یعنی مغازه دار داده درست یکی این وسط برداشته