2777
2789
عنوان

تیپاکس وسیله هامو برداشته چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه چهار کیلو بود تو سایت 

خب الان وزنش کن ببین ۴ کیلو هست با کارتن وزن میکنن 

خالی نه

میگن صبر کنید همه چیز درست میشه ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌  ولی نگفتند تا کی شاید بعدا دیر باشه...‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ https://www.goftino.com/c/F7ZSZA

یجوری همه فروشنده بدبخت و دزد کردن انگار پست و تیپاکس مقدسن! 

منم پست همیشه بسته هام میاورد قدیما سوراخ بود انگار میدیدن چه خبره توش ارزش داره یا نه تا چند بار شکایت کردم و دیگه بسته سوراخ تحویل نگرفتم دیگه از اون بعد بسته هام صحیح و سالم به دستم رسید😒

مطمئنی فرستنده درست فرستاده؟  اول از اون لحاظ مطمئن شو، اگر درست بود زنگ بزن تیپاکس تهران و شک ...

من نمیدونستم ک با ایم می‌فرسته همیشه پارچه از خیلی جاها حتی جاهای دور گرفتم همیشه با پست بوده هیچ مشکلی هم نداشته این اولین باره

آها اینم بگم تو سایت وزن بسته رو زده ۴ کیلو و خورده ای ولی بسته ای ک دست من رسید یک کیلو هم نبود یعن ...

متاسفانه تیپاکس خیلی بده. منم همین بلا سرم اومد. دو ماااااااااه دوندگی کردم نتونستم ثابت کنم.

نه آوردن در خونه رفتم پایین ساختمون یه کد ملی ازم گرفت و رفت

پس احتمالا یا تیپاکس شهر فرستنده برداشته یا تیپاکس شهر شما.باید فرستنده هم بره تیپاکسی که تحویل داده موضوع رو بگه و پیگیر بشه شماهم همینطور.

من نمیدونستم ک با ایم می‌فرسته همیشه پارچه از خیلی جاها حتی جاهای دور گرفتم همیشه با پست بوده هیچ مش ...

با فروشنده چک کن ببین چی میگه، مطمئن شدی درست فرستاده زنگ بزن تیپاکس و شکایت کن، فقط زود انجام بده، از روش بگذره قبول نمیکنن شکایتت رو.

یجوری همه فروشنده بدبخت و دزد کردن انگار پست و تیپاکس مقدسن!  منم پست همیشه بسته هام میاورد قد ...

شکایت کنم تاثیری داره ؟؟؟؟ پول اش به جهنم واقعا اعصابم ریخته بهم