2777
2789
عنوان

وای فک کنم جدی جدی نتیجه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 71 پست
درست میگین منم خیلی باور نداشتم و هنوزم ندارم ولی من اصلااااااا نمیتونم عمل زیبایی انجام بدم در نتبج ...

خب خودتو گول نزن این چیزی ک میگی از نظر علمی ام ثابت نشده...اصلا هیچ جا ثابت نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلی لیست درست کردی؟  اینا همه موقتیه اونم دراثر اون تلقینی هس که میکنی

آره پلی لیست درست کردم ... نمیدونم هر کس نظری داره و باید به نظر همه احترام گذاشت من هم خودم حس میکنم با اینکه این همه انجام میدم یه حس کوچیک درونم میگه الکیه ولی باز ادامه میدم اگر نتیجه واضح و شفاف مشخص شد عکسشو میزارم 

دوستان اسی نپرسید باوردارید یانه.گفت انگار نتیجه گرفتم...جوابای بی ربط بهش ندید

ببین منم با عقلم باورم نمیشه که مثلا بشه چشم رو رنگیکرد..قد روبلند کرد. و.....

چون چیزی که ماتودرسا خوندیم زیست شنسی مثلا چشم ژن هست...اماما اطلاعات کامل درخصوص ناخوداگاه و...نداریم..نمیدونیم واقعامیشه یانه

پس بجای فوری جبهه گرفتن که همش خرافاته چرته و...وجوابای بی ربط یا سکوت کنیددد ونظرمنفی ندیددد....یاااول امتحان کنید نتیجه گرفتید بگید

بنده خودمم هنوزباورم نشده چون امتحان نکردم.نظرم نمیدم خرافاته...امامیخوام امتحان کنم.امتحان کردم تاپیک میزنم وحتما نتیجه رواعلام میکنم.اگه نگرفتمم که مشخص الکیه یاناخوداگاه من مشکل داره یا ساب

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

آره پلی لیست درست کردم ... نمیدونم هر کس نظری داره و باید به نظر همه احترام گذاشت من هم خودم حس میکن ...

از قبلش عکس بگیر سعی کن خیلی ب نتیجه فک نکنی وخودتو بااون بینی که دوس داری تصور کن

تواین دنیا هیچی نشد نداره

قدرت ذهن وناخوداگاهو دست کم نگیر

منم قبلا چال گونه گوش دادم نتیجه هم گرفتم

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم