2777
2789
عنوان

وای فک کنم جدی جدی نتیجه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 71 پست
از قبلش عکس بگیر سعی کن خیلی ب نتیجه فک نکنی وخودتو بااون بینی که دوس داری تصور کن تواین دنیا هیچی ...

جدیییییییی واقعااااا الان چال گونه واقعی دارین 😍 چرا باورم نمیشه خیلی خوشحال شدم بلاخره یکی نتیجه گرفته میشه توضیح بدین چجوری نتیجه گرفتید چه کارایی کردین و چه مدت انجام دادین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من باور دارم اگه درست پیش بری واقعاااا تاثیر دار۶ از خیلیااااااا میشنوم ک نتیجه گرفتن من خودمم گرفتم 

اصلا ناامید نشو ادامه بده 

کسی ک انجام نداده باشه و باور نداشته باشه نزار ناامیدت کنه تورو هم 

حتی یه چیز جهانی هست 

نهنگ ابی بازی ک رواج پیدا کرده بودم توی بازی اهنگه سابلیمینال خودکشی بود و بی ارزش دیدن خود 

اسی درباره موضوع خاصیه از کجا اوردیش درباره رسیدن به هدف چیزی نداری؟ از کجا پیدا کنم درباره اش.؟

عزیزم درمورد همه چیز هست  من نمیخوام تبلیغ کنم ولی یکی از دوستانی ک نتیجه دیده بود تو همین سایت بهم معرفی کرد کانالشو منم حس میکنم نتیجه گرفتم گفتم بهتون بگم هر کی خواست استفاده کنه خودمم فوبیای اتاق عمل دارم همه میگن بینیت قشنگه ولی خودم راضی نیستم اینم لینکشhttps://t.me/Wonderful_mind98

اسی من باور دارم اگه درست پیش بری واقعاااا تاثیر دار۶ از خیلیااااااا میشنوم ک نتیجه گرفتن من خودمم گ ...

مرسی از انگیزه دادنت عزیزممممم 😍🥰شما در رابطه با چی گوش دادین چ مدت بعد نتبجه گرفتید

جدیییییییی واقعااااا الان چال گونه واقعی دارین 😍 چرا باورم نمیشه خیلی خوشحال شدم بلاخره یکی نتیجه گ ...

اره من خودم یکم محو داشتم ولی مشخص نمیشد دیگه مگه اینکه دهنمو یه متر کش بدم چال شه🤣

ساب گوش دادم الان راحت مشخص میشه،، 

ساب جئون خیلییی خوبه همشون تقریبا یه دقه یا زیر یک دقس وسازنده این ساب گفته فقط یکبار گوش بدین ینی نه وقتگیره نه حوصله سربر خوبم نتیجه میده

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
مرسی ک انقدر با درک هستید 😍❤

خواهش عزیزم

بدم میاد میان سوالا بی ربط میدن.اگه میپرسیدی کی اعتقادداره کی نداره.اره حرفشون درست بود.بیان بگن مانداریم به این دلایل نه همینطورالکی..ببین باذهن خودمم جورنیس چشم رنگی شه.اماقبل هرقضاوتی میخوام ازشنبه یاااخرهفته چشم رنگی روامتحان کنم...حالایاواقعا الکی جواب نمیده.یاذهن من مقاومه...یاساب مشکل داره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم