2777
2789
عنوان

وای فک کنم جدی جدی نتیجه گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 71 پست

چ جالب 

بنظرت برا پر پشتی مو هم ساب دارن؟ یادمه یکی از همکارام با کمک این چیزا چندکیلو کم کرد و من زیاد اهمیت ندادم ک چی هست

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای همه چیز من ساب دیدم حتی لکنت زبان

چ جالب.ساب چی هست حالا؟ ببخشید اگر وقت داری بهم بگو مریی

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من می‌خوام چاق شم قدم هم بلند ساب داری؟

عشقم هرچی میخوای تو یوتیوب سرچ کنی میاره، اونایی که اولشون نوشته XT_01 معمولا به من بیشترین نتیجه رو میده حالا واسه شما شاید فرق کنه

اوووووووه جدیییییی

اره به خدا الان مدتهاست برای کارای عادیش هم نمیتونه هندز فری بزاره گوشش مشکل پیدا کرده 

من کلاسای امیر شریفی رو شرکت کردم تو تلگرام یا اینستا کانالش رو ببین همونم برای جذب میتونه کمکت کنه البته من پولبش رو خریدم و اپلیکیشنش رو‌نصب کردم خیلی خوب بود اما شما همونا رو هم گوش بدی خوبه اگه دوست داشتی بعدا بخر