2777
2789
عنوان

وای فک کنم جدی جدی نتیجه گرفتم

1083 بازدید | 71 پست

چند روزیه حدود ۱۰ تا ساب قدرتمند رو با هم برای بینیم گوش میدم آبجیم میگه تاثیر خیلیییییی خیلیییییی جزئی دیدی طوری ک راحت به چشم نمیاد باورم نمیشه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐خدایا من چرا هیچجوره تو کتم نمیره که با یه چیز صوتی دماغ کوچیک شه اگ اینجوری بود ک هیچکس عمل نمیک ...

درست میگین منم خیلی باور نداشتم و هنوزم ندارم ولی من اصلااااااا نمیتونم عمل زیبایی انجام بدم در نتبجه گفتم یه امتحانی کرده باشم البته بگم نتایج تو یوتوب و تلگرام و.... هست من با خود افراد هم صحبت کردم 

اهان یعنی یهو گوشتا و استخونا اب شدن 

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

پلی لیست درست کردی؟ 

اینا همه موقتیه اونم دراثر اون تلقینی هس که میکنی

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم