2777
2789

هفت روزه خونم مادرش اینا ازم مراقبت میکنن 

خودش صبح تا شب سرع کاره یبارم زنگ نمیزنه

روزای اول فقط بهم توجه کرد قبلنا هر وقت میومد خونه برام میوه اینا میخرید سوپرایزم کنه

الان ی دونه میوه هم برام نخریده محض رضای خدا خیلی ناراحتم همیشه زنگ میزد چیزی لازم هست بخرم الانم میزنه ولی انتظار داره بگم مثلا کمپوت بخر؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشونم ناراحتن 

شرایط و درک کنین 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب رک و مستقیم خواستتو بهش بگو دیگه عزیزم.مردا غیر مستقیم متوجه نمیشن.همیشه درخواستاتونو بگین

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بعله بگو

اون روح القدس که نیس بدونه تو چی میخوای چی نمیخوای

بگو کمپوت نیاز دارم

درسته شرایط شما سخت و حساسه

ولی بهتره شماهم بپذیرید که اینطور باید میشد و شد و خودتونو توی نقش قربانی بیشتر از این فرو نکنین

ایشالا خدا یه نینی دیگه توی دلتون سبز کنه💗

قبلا ها بدون اینکه من بگم همیشه برام میوه و وسایل میخرید سوپرایزم کنه هفت روزه اینجا خوابیدم یبار دس ...

پیامک بده و دل گرفتگی خودتو عنوان کن تو پیامک 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

آره خب بگو کمپوت گلابی و گیلاس برات بخره. یا هر میوه ای که دلت میخواد.

شاید فکر میکنه دیگه نیاز نیست.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

احتمالا اونم ناراحته

و یه چیزیم بگم مردا اصلا حوصله ی زن مریض و بی حال ندارن

ناراحت نشو واقعیته خیلی تلخیه😓

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سقط مگه مراقبت میخواد 

مثل پریودی ولی دردش چندین برابر بیشتره همین 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم