من قرار بود با شوهرم به مامانامون پول هديه بديم حالا دو روز پيش خواهر شوهرم زنگ زده به شوهرم که مامان کيف لازم داره شوهرمم به من گفت منم گفتم باشه خب چيزي که دوستداره بريم بخريم حالا امروز دوباره زنگ زده مامان يک روز تو بازار يک کيف ديده خوشش اومده بيا دنبالم با هم بريم بخريم منم ناراحت شدم اخه شوهرم ميخواد براي خودم لباس بخره از همون بازار نميخوام خواهرشوهرم از کارم سر دربياره و اينکه اين حرف خواهر شوهرم يعني اينکه ما سليقه تو رو قبول نداريم به نظرتون چي بگم به شوهرم ناراحتيمو بفهمه اخه خيلي پشته خانوادشه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو بخر. دیگه چه فرق میکنه. اتفاقا من انقد دوس دارم بفهمم طرف چی دوست داره اونو که میخاد براش بهرم. خودم خیلی وسواس خرید دارم.برا خودت بعدا بخر اونا نبینن اگه دوست نداری