2777
2789

من قرار بود با شوهرم به مامانامون پول هديه بديم حالا دو روز پيش خواهر شوهرم زنگ زده به شوهرم که مامان کيف لازم داره شوهرمم به من گفت منم گفتم باشه خب چيزي که دوستداره بريم بخريم حالا امروز دوباره زنگ زده مامان يک روز تو بازار يک کيف ديده خوشش اومده بيا دنبالم با هم بريم بخريم منم ناراحت شدم اخه شوهرم ميخواد براي خودم لباس بخره از همون بازار نميخوام خواهرشوهرم از کارم سر دربياره و اينکه اين حرف خواهر شوهرم يعني اينکه ما سليقه تو رو قبول نداريم به نظرتون چي بگم به شوهرم ناراحتيمو بفهمه اخه خيلي پشته خانوادشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی برو کیفو بخر بعد برین واسه خودت خرید لازم نیست حتما همون لحظه خودتم خرید کنی

وقتی گفتی مامان خودش پسند کرده توهین به شما نیست بلکه خواسته چیزی که خود مادرشون دوست داره بخرن

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ای بابا همیشه این مناسبتا اخرش ب دعواختم میشه

اون ازشب یلدا..اینم از روز زن و درآینده هم روز مرد وعیدنوروز😑

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

برو بخر. دیگه چه فرق میکنه. اتفاقا من انقد دوس دارم بفهمم طرف چی دوست داره اونو که میخاد براش بهرم. خودم خیلی وسواس خرید دارم.برا خودت بعدا بخر اونا نبینن اگه دوست نداری

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

یه کار دیگم میتونی بکنی به خواهرشوهرت بگو دیگه تو فهمیدی سلیقه مامان چیه و خبر داری  پولو میریزم حسابت برو بخر موقع روز مادر باهم ببرین براش. بجاش خودتو شوهرت برین بازار.البته اگه اون ناراحت نشه نرفتی باهاش

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰